.

.

KETHBE удължителен кабел за дългия вълнисто на опашката за черни жени, синтетичен огнеупорни скоба за завързване на косата в опашката (8 #)

KETHBE удължителен кабел за дългия вълнисто на опашката за черни жени, синтетичен огнеупорни скоба за завързване на косата

BGN 9.59

Брой продукти
На склад

1 Елегантен и комфортен и естествено усещане : Съраунд вълнообразни опашката за експозиции без възли, без entanglements, елегантен, спретнат, удобен, лек, мек, спестяващ време, удобен в чорап и дебели. Размер на cauda equina : дължина на шиньона с завязками под формата на съраунд вълнисто на опашката : 24 инча, тегло на опашката : около 150 г. Размерът на вътрешната мрежа в края на опашката на : среден размер. Въведение материал : висока температура конци от химически влакна, сейф, удобен, естествен и красив материал, на допир е толкова мек като косата. Сигурно натрупване под формата на конска опашка, увийте около широк патица, капак на косата е, естествено, като човешки косъм. Време за доставка : около 1-3 работни дни до вас.Лесен, не е груб, без мирис, гладка, гъста, блестяща и копринена, компактна, много лека, му е трудно да се разделят.Идеален за придаване на обем и дължина наращенному опашката.Термостойкое влакна, лесно за използване.Подходящите случаи : ежедневна употреба, като Хелоуин, концерт, шоу, парти, сватба, маскаради за срещи, вечерни разходки, карнавал, Деня на шегата първи април и всякакви други поводи.Също така ще приятни подаръци за вашите приятели и семейства.Моля помнете : като се има предвид осветление и различни дисплеи, точен цвят може да се различава от представянето на снимката.Всички перуки могат да бъдат малко по полинять, особено когато нямаш в тях за първи път, което е нормално.Предлага се в различни цветове.На различни монитори ще се различия в цвета, моля, изберете своя цвят на косата.

Други функции

Най-добри сделки