.

.

Чистящая Парцал За Подстригване на Коса, Професионална Четка За Избърсване на прах с врата, Мека Найлонова Косъм, четка за коса с Дървена Дръжка, Четка За Избърсван?

Чистящая Парцал За Подстригване на Коса, Професионална Четка За Избърсване на прах с врата, Мека Найлонова Косъм, четка за коса с Дървена

BGN 4.54

Брой продукти
На склад

Изящна изработка : Повърхността на химикалки кръгла и гладка, качеството на изработка е отлично, а за улавяне удобенМека и удобна : влакнести косъм, тънък косъм, мека и удобна, да не травмирует кожата.Мека четина : Мека четина, която се намира близо до кожата нежна и мягка, без да причинява увреждане на кожата.Гъста четина : Четка има дебела щетину, което е удобно и много удобен за почистване на чуплива коса.Дървесен материал : естествено дърво, лесна за използване, прозрачна текстура, не е лесно пада, издръжлив.Изящна изработка : Повърхността на химикалки кръгла и гладка, качеството на изработка е отлично, а за улавяне удобен.Мека и удобна : влакнести косъм, тънък косъм, мека и удобна, да не травмирует кожата.Мека четина : Мека четина, която се намира близо до кожата нежна и мягка, без да причинява увреждане на кожата.Гъста четина : Четка има дебела щетину, което е удобно и много удобен за почистване на чуплива коса.Дървесен материал : естествено дърво, лесна за използване, прозрачна текстура, не е лесно пада, издръжлив.Функционалност : 1. Мека четина : Мека четина, която се намира близо до кожата нежна и размягченная, без да причинява увреждане на кожата. Изящна изработка : Повърхността на химикалки кръгла и гладка, качеството на изработка е отлично, а за улавяне удобен. Меки и удобни : Влакнести косъм, тънък косъм, мека и удобна, да не травмирует кожата. Дървен материал : естествено дърво, лесна за използване, прозрачна текстура, не е лесно пада, издръжлив. Гъста четина : Четка има дебела щетину, което е удобно и много удобен за почистване на счупени коса.Спецификация : Тип на продукта : Четка за врата Материал : Nanmu, найлон, ABS Характеристика : меки разресването / лесно се деформират / изчистване на счупени коса Употреба : домакинство, фризьорски салон и др Списък на пакета : 1 х четка за врата.

Други функции

Item Type:
Neck Brush
Material:
Nanmu, nylon, ABS
Feature:
soft combing / not easy to deform / clean broken hair
Use:
Household, hairdresser, etc.
Package List:
1 x Neck brush :
Най-добри сделки