.

.

Перука с Превръзка на Главата, Коси, Дълбока Вълна, 18 инча, Без Дантела Отпред, Машиностроителна продукция, Бесклеевые Къдрава Коса, Половин Перуки за Черни Жени, На?

Перука с Превръзка на Главата, Коси, Дълбока Вълна, 18 инча, Без Дантела Отпред, Машиностроителна продукция, Бесклеевые Къдрава Коса, Половин

BGN 32.39

Брой продукти
На склад

【Материал перука-ръба на】 : Перуки-колела за черни жени, могат да бъдат боядисани, завиты, отбелены, подсвечены, оправи или подредени като вашата собствена коса 【Перуки с превръзка на главата】 : Перуки с превръзка на главата от човешки косъм, дълбока вълна за черни жени, копринена, мека, не спутываются, не сменяне на перата.Проста защелкивающаяся инсталация идеално подходящ за начинаещи, мързеливи момичета, дневна работа или се затопли. 【Размер шапки】 : Средна шапчица (21,5 инча) е на разположение с 4 расческами, ти също можеш да се справиш с велкро в зависимост от големината на главата. 【Предимствата на перуката-ръба за коса】 : Нов бесклеевой перука-панели от човешки косъм, дълбока вълна, подходящ за всички голове и ви позволява да покаже своя собствена естествената линия на растеж на косъма, без перуки, прикачени към дантела прозорци отпред, но конструкция с цип велкро позволява лесно да се носи в продължение на няколко минути, а вие също можете да съберете косата в опашка или на кок.Да!Спестете време и Нова Мода, можете да Го носите при всякакви случаи!. 【Вид напомняне】 : поради по-различна структура на капсула между перука-ръб и завързана перука, ние ви препоръчваме да не затварят линията на растеж на косата, когато нямаш перука-панела, и не натискайте панела напред от вашата естествената линия на растеж на косата, в противен случай това може да доведе до това, че осп-перука не е подходящ за вашата размер на главата, благодаря. 【Материал перука-ръба на】 : Перуки-колела за черни жени, могат да бъдат боядисани, завиты, отбелены, подсвечены, оправи или подредени като вашата собствена коса. 【Перуки с превръзка на главата】 : Перуки с превръзка на главата от човешки косъм, дълбока вълна за черни жени, копринена, мека, не спутываются, не сменяне на перата.Проста защелкивающаяся инсталация идеално подходящ за начинаещи, мързеливи момичета, дневна работа или се затопли. 【Размер шапки】 : Средна шапчица (21,5 инча) е на разположение с 4 расческами, ти също можеш да се справиш с велкро в зависимост от големината на главата. 【Предимствата на перуката-ръба за коса】 : Нов бесклеевой перука-панели от човешки косъм, дълбока вълна, подходящ за всички голове и ви позволява да покаже своя собствена естествената линия на растеж на косъма, без перуки, прикачени към дантела прозорци отпред, но конструкция с цип велкро позволява лесно да се носи в продължение на няколко минути, а вие също можете да съберете косата в опашка или на кок.

Други функции

Най-добри сделки