.

.

Автоматична Въртяща се Плойка маша за коса, Автоматична Керамични Плойка маша за коса, 1 1/4 Инча, Автоматична Въртяща се Плойка маша за коса, 300℉ -400℉ 4 Температурни р?

Автоматична Въртяща се Плойка маша за коса, Автоматична Керамични Плойка маша за коса, 1 1/4 Инча, Автоматична Въртяща се

BGN 15.99

Брой продукти
На склад

【4 регулиране на температурата】Автоматична въртяща се плойка маша за коса разполага с четири регулируеми настройки на нагряването (300 ° F, 330 ° F, 360 ° F и 400 ° F), за да отговори на различните нужди на полаганеНезависимо от това, тънки имате коса или твърди, тази плойка ще ви помогне лесно да създадете желаната прическа. 【Бързо нагряване за 60 секунди】 Автоматична керамични плойка маша за коса използва нагревателен модул PTC за загряване до 300 ° F за 60 секунди.Това позволява бързо и ефективно да оформите косата си, без да чака. 【На захранващия кабел на 360 °】 за Автоматично завъртане на захранващия кабел Hair Waver на 360 ° осигурява максимална гъвкавост и удобство при полагане.Повече няма заплетени въжета или неудобни маневрирований, можете лесно да достигне до всяка кичура коса. 【 Лекотата на използване и защита от прегряване】Автоматична въртяща завивка за коса Просто изисква, за да започна с ръчно вълна на косата, а след това всичко останало остава за продукта.В същото време изделието е снабдено с дръжка защита от прегряване и ръкавици за осигуряване на вашата сигурност при моделирането. 【 Идеален подарък 】 Благодарение на разширените функции и стилен дизайн автоматично въртяща се плойка диаметър 1,25 инча ще се превърне в идеален подарък за партньори, семейство и приятели, всички, които обича своята коса.

Други функции

Най-добри сделки