.

.

XIAOHESHOP Комплект за полет в Клетка за птици Клетка за Птици, Люлки място за спане Птичья Клетка Люлка Играчка с Мъниста Птица Дъвче Нокът Опесъчаване Дървена Поставк?

XIAOHESHOP Комплект за полет в Клетка за птици Клетка за Птици, Люлки място за спане Птичья Клетка Люлка Играчка с Мъниста

BGN 25.75

Брой продукти
На склад

Вентилация : Птичья клетка не ще загораживать светлинаТака че вътрешната част на вашата клетка за клетки трябва да бъде ярко осветена, така че по всяко време да следи передвижениями вашите неразлучников.С тези люлки в клетка за птици и забавно да се играе, нека те ще могат да се забавляват и да разсее скуката.Това е дървена пръчка, на която птицата е удобно да стоя и да се отпуснете.Проектиран с метална верига, верига привързана към зажимам, което ви позволява лесно монтиране на нея.Изработени от дърво и метал жердочка за люлка на птици може да се използва в продължение на дълго време, и я лесно да се прекъсне. Вентилация : Птичья клетката не блокира светлината.Така че вътрешната част на вашата клетка за клетки трябва да бъде ярко осветена, така че по всяко време да следи передвижениями вашите неразлучников.С тези люлки в клетка за птици и забавно да се играе, нека те ще могат да се забавляват и да разсее скуката.Това е дървена пръчка, на която птицата е удобно да стоя и да се отпуснете.Проектиран с метална верига, верига привързана към зажимам, което ви позволява лесно монтиране на нея.Изработени от дърво и метал, на място за спане за люлка на птици може да се използва в продължение на дълго време, и му е трудно да се прекъсне. Гъвкавост : Осигуряване на удобно място за спане за вашия домашен любимец. Подходяща за клетки за птици, клетки за домашни любимци.Материал : Дърво + метал.Цвят : Покажи като образ.Цветът е случаен. Размер : 11,8x10 виж Съвет : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки