.

.

Ipetboom 1 комплект Мост Мултифункционална Поставка Крысиное Убежище на околната Среда Чинчила Детска площадка Малка с Играчки Детска Стълба Подслон Геймърска Мишка ?

Ipetboom 1 комплект Мост Мултифункционална Поставка Крысиное Убежище на околната Среда Чинчила Детска площадка Малка с Играчки Детска Стълба

BGN 12.79

Брой продукти
На склад

Къщичка за домашни мишки : Разработен с просторен жак за сън, стълби за катерене, wheelhead пръчка, вашите малки домашни любимци ще бъде много забавно да играете с негоХижа-убежище за домашни любимци : конструкция от дървен материал, устойчив на разкъсване, износостойкая i. Дървена барака за хамстер : опростен дизайн, красив външен вид, който може да привлече вниманието на вашия домашен любимец.Играчки за дъвчене хамстери : къщичка за хамстер, стълбище, пръчка за местните зъби са изработени от висококачествени дървени материали.Най-добрия подарък за вашия домашен любимец.Играчка : тя Е изцяло ръчна работа, която визуално привлича домашни любимци и техните собственици.Къщичка за домашни мишки : Разработен с просторен жак за сън, стълби за катерене, wheelhead пръчка, вашите малки домашни любимци ще бъде много забавно да играете с него.Хижа-убежище за домашни любимци : конструкция от дървен материал, устойчив на разкъсване, износостойкая i. Дървена барака за хамстер : опростен дизайн, красив външен вид, който може да привлече вниманието на вашия домашен любимец.Играчки за дъвчене хамстери : къщичка за хамстер, стълбище, пръчка за местните зъби са изработени от висококачествени дървени материали.Най-добрия подарък за вашия домашен любимец.Играчка : тя Е изцяло ръчна работа, която визуално привлича домашни любимци и техните собственици.Списък на пакетите 1 x стълбище 1 x гнездо за хамстер 1 x моларна пръчка Особености -Материал : дървени играчки за хамстер-вълнисто попугайчика -Цвят : както е показано на фигура играчки за упражнения с плъхове -Произведени от висококачествен дървен материал, без мирис, са безопасни и са предназначени за продължителна употреба на играчки. -Не е къща, но също така предоставят на домашен любимец е забавно място за игра и играчки къщичка за сън хамстер. -Дишаща добър дизайн, за животни се чувстват в безопасност и на уютна вила за хамстери. -Забележка : Монтажни аксесоари са включени в комплекта на доставката на гнездото за хамстери. -Размер на гнездото : прибл. 12,00 X11,50 см; Опесъчаване играчка с размер 4,70Х4 виж -Модерен и здрав, позволява на котка свободно се хапят или драскане къща-убежище на хамстер. -Комплектът включва : стълбище, гнездо, пръчка за местните зъби и инсталационни аксесоари за хомячьих дъвчащи играчки.

Други функции

Най-добри сделки