.

.

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Птичья Клетка за Странник Съчуан Птичья Клетка Ченду Птичья Клетка За Странник Гуейджоу Птичья Клетка Бамбук Клетка Ръчно изработени ?

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Птичья Клетка за Странник Съчуан Птичья Клетка Ченду Птичья Клетка За Странник Гуейджоу Птичья Клетка Бамбук

BGN 232.53

Брой продукти
На склад

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване.Висококачествени клетки за птици са идеални за любителите на птици. Метален удобна кука, предназначени изключително за начин на отглеждане на птиците, лесно се отстранява.Синьо-бяла купа лесно запознат с нескользящую обработка, красива и практична.Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаване.лесно за монтаж, лесно за почистване.Висококачествени клетки за птици са идеални за любителите на птици. Метален удобна кука, предназначени изключително за начин на отглеждане на птиците, лесно се отстранява.Синьо-бяла купа лесно запознат с нескользящую обработка, красива и практична.Здрава конструкция-монолитно строителство и качествено изпълнение гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване птицыназвание на продукта : Клетка за птицыматериал : бамбук размер : 30, 32, 34, 36, 38, 40 ( диаметър)съвет : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, при ръчно измерване на размера може да има малка грешка, моля нека това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Каним всички да споделят своите отзиви, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено ние изпращаме през 1-3 дни, очаквано време на пристигане-9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки