.

.

PATKAW Хамстер играчки дъвче играчки папагал стои Барабани гардероба папагал играчка папагал хапка папагал играчка люлка играчки люлки играчка небето Хамстер играч?

PATKAW Хамстер играчки дъвче играчки папагал стои Барабани гардероба папагал играчка папагал хапка папагал играчка люлка играчки

BGN 5.90

Брой продукти
На склад

Платформа-поставка за папагали, играчка за дъвчене вълнообразни попугайчиков, КАКАДУ АРА, чинки МАЙНА : е Изработена от материал, безопасни за птицитеИГРАЧКИ за папагали : идеалната детска площадка за вашия малък папагал, който дъвча, обичат приключенията и искат да се изследват.Волиери ЗА папагали : С конструкция люлки, която ще забавлява домашен любимец по време на развитие на неговите умения.ДЕТСКА ПЛОЩАДКА за ПТИЦИ : Популярни играчки за папагали, какашек, попугайчиков и други малки птици. клетка за катерица : отличен подвесная играчка за подобряване на веселбата и физическите упражнения.Платформа-поставка за папагали, играчка за дъвчене вълнообразни попугайчиков, КАКАДУ АРА, чинки МАЙНА : е Изработена от материал, безопасни за птиците.ИГРАЧКИ за папагали : идеалната детска площадка за вашия малък папагал, който дъвча, обичат приключенията и искат да се изследват.Волиери ЗА папагали : С конструкция люлки, която ще забавлява домашен любимец по време на развитие на неговите умения.ДЕТСКА ПЛОЩАДКА за ПТИЦИ : Популярни играчки за папагали, какашек, попугайчиков и други малки птици. клетка за катерица : отличен подвесная играчка за подобряване на веселбата и физическите упражнения.Осъществяване на Списък 1 x играчка за птици с Описанието на Този продукт е изработен от висококачествен материал за трайност и употреба.С ярки цветове и люлки, които са визуално привлекателни за домашни любимци. идеалната площадка за вашия малък папагал, играющего, любов, приключения и готови да се изследват.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Дърво. -Размер на акрилни люлки : около 14x12x5,5 см - Размер на дървени люлки : около 14x12x15 виж - Размер на небесния колела : около 14x12x5,5 см - Размер на ротангового света : около 14x12x12 виж - Произведен от материал, безопасни за птиците. - идеалната детска площадка за вашия малък папагал, жующего, любов, приключения и готови да се изследват. - С дизайн на люлките, който ще забавлява домашен любимец по време на развитие на неговите умения. играчки за какаду, попугайчиков, попугайчих и други малки птици. - Отлична подвесная играчка, която насърчава веселбата и физическите упражнения.

Други функции

Най-добри сделки