.

.

RAZZUM Голяма Птичья Клетка Кръгла Клетка за Папагал, с Галванично Покритие Злато Папагал Метална Клетка За Птици Домашни Голяма Лукс Голямо Пространство 48 × 78 см Кле?

RAZZUM Голяма Птичья Клетка Кръгла Клетка за Папагал, с Галванично Покритие Злато Папагал Метална Клетка За Птици Домашни Голяма

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване.Висококачествени волиери са идеални за любителите на птици.Опаковане И Две кутии за храна, една поставка от масивна дървесина; Опаковка В : Две кутии за храна, една поставка от масивна дървесина, едни люлки, една стълба от масивна дървесина и една цветна стълба.Преносима конструкция с плетене на една кука, птица клетка с плетене на една кука може да се мотае у дома и на открито.Здрава конструкция-монолитно строителство и качествено изпълнение гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване птицыназвание на продукта : клетка за птици Материал : металлвес : 2,8 кгтолщина линия : 1,6 мм, 2,6 мм Разстояние на линия : 1,4 смупаковка A : Две кутии за храна, една поставка от масивна дървесина; Опаковка B : Две кутии за храна, една поставка от масивна дървесина, едни люлки, една стълба от масивна дървесина и една цветна лестницапросмотр : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, при ръчно измерване на размера може да има малка грешка, моля нека това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Каним всички да споделят своите отзиви, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено ние изпращаме през 1-3 дни, очаквано време на пристигане-9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки