.

.

Happyyami Ясла за папагали 1 бр. Купа за храна под формата на Царевица, А за храна за Птици, Пластмасови Прибори За Хранене на Домашни Любимци, Фидер за Хранене на Домашни?

Happyyami Ясла за папагали 1 бр. Купа за храна под формата на Царевица, А за храна за Птици, Пластмасови Прибори За Хранене на Домашни

BGN 5.78

Брой продукти
На склад

[Multi] Пластмасов питатель за вода е реалистична форма и изящна изработка производствоКонструкция от две контейнери позволява да се излее вода и да се храни едновременно.Спестете своите пари за закупуване на хранилки, един продукт ще задоволи вашите многобройни нужди. [Отпадъци] Разливатель на хранилки за птици е внимателно проектиран, и вие можете лесно и удобно да запълни.Нито храна, нито вода не ще бъдат напразни.Това е идеалният съд за хранене. [Лесен за почистване] Този опаковка на вода за домашни любимци е много подходящ за употреба от клетките.Целият питатель за вода, изработена от лесно миещи материали, които ефективно ще ви спести време. [Широко приложимо] Автоматично чешма за питейна вода на животните внимателно разработен и се използва като хранилки за канарчета, папагали, жаворонков, мокър зад ушите и други малки птици.Нашият продукт е създаден за активен отдих, който е много подходящ за къмпинг и пътуване с домашни любимци. [Технически характеристики] Цвят : както е показано Материал : Пластмаса Размер : 14.Описание Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : Пластмаса Размер : 5. 18 инча- [Multi] Пластмасов питатель за вода е реалистична форма и изящна изработка производство.Конструкция от две контейнери позволява да се излее вода и да се храни едновременно.Спестете своите пари за закупуване на хранилки, един продукт ще задоволи вашите многобройни нужди.- [Отпадъци] Разливатель на хранилки за птици е внимателно проектиран, и вие можете лесно и удобно да запълни.Нито храна, нито вода не ще бъдат напразни.Това е идеалният контейнер за хранене.- [Лесен за почистване] Този опаковка на вода за домашни любимци е много подходящ за употреба от клетките.Целият питатель за вода, изработена от лесно миещи материали, които ефективно ще ви спести време.- [Широко приложимо] Автоматично чешма за питейна вода на животните внимателно разработен и се използва като хранилки за канарчета, папагали, жаворонков, мокър зад ушите и други малки птици.Нашият продукт е създаден за активен отдих, който е много подходящ за къмпинг и пътуване с домашни любимци.Опаковката включва 1 x купа за хранене.

Други функции

Най-добри сделки