.

.

Клетка за птици, Пътна Клетка за Папагали, Подарък за любителите на птици, Клетки за птици, на Папагали, Калъф За клетки за Папагали, Домашна Клетка за птици (Бял C)

Клетка за птици, Пътна Клетка за Папагали, Подарък за любителите на птици, Клетки за птици, на Папагали, Калъф За клетки за Папагали,

BGN 17.65

Брой продукти
На склад

【Луксозна опаковка за клетка за клетки】 : Тази птичья клетка осигурява голямо и удобно пространство за вашите домашни птици, и на вашият избор се предлага 5 опаковки с пълен набор от аксесоари, включително : кутия за храна, багажник, тава, чекмедже за разплод, стълби, люлки, автоматичен фидер, клетка 【Перфектен дизайн】 : Клетка за птици леко сварена, така че на него няма чеп, и тя няма да навреди на домашни любимци; лесно инсталиране, просто се свържете долната част на рамката и клетка за птици за инсталация; тава със заоблени ъгли подходящ за почистване на екскременти; клетка за птици с куки и колела отдолу за по-удобно придвижване по всяко време. 【Безопасна и екологично чиста клетка за папагали】 : Клетка за птици е изработена от високо на желязна тел метод за галванични покрития, сигурна и трайна, не ръждясва, лесен за почистване и се грижи, на ръба на клетки за птици гладка, няма да навредят на птица; корпус от екологично чист материал, здрав, сигурен и екологично чист кутия за разплод. ) - Най-добрият подарък : не само можете да купите си за своите приятели-домашни птици, но и за подарък на своите приятели-любители на птици в специалните празници. ) - Купуват се с доверие : ние искрено се продавачът.Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си. отговаряйте на всички въпроси в рамките на 12 часа. 【Луксозна опаковка за клетка за клетки】 : Тази птичья клетка осигурява голямо и удобно пространство за вашите домашни птици, и на вашият избор се предлага 5 опаковки с пълен набор от аксесоари, включително : кутия за храна, багажник, тава, чекмедже за разплод, стълби, люлки, автоматичен фидер, клетка. 【Перфектен дизайн】 : Клетка за птици леко сварена, така че на него няма чеп, и тя няма да навреди на домашни любимци; лесно инсталиране, просто се свържете долната част на рамката и клетка за птици за инсталация; тава със заоблени ъгли подходящ за почистване на екскременти; клетка за птици с куки и колела отдолу за по-удобно придвижване по всяко време. 【Безопасна и екологично чиста клетка за папагали】 : Клетка за птици е изработена от високо на желязна тел метод за галванични покрития, сигурна и трайна, не ръждясва, лесен за почистване и се грижи, на ръба на клетки за птици гладка, няма да навредят на птица; корпус от екологично чист материал, здрав, сигурен и екологично чист кутия за разплод. ) - Най-добрият подарък : не само можете да купите си за своите приятели-домашни птици, но и за подарък на своите приятели-любители на птици в специалните празници. ) - Купуват се с доверие : ние искрено се продавачът.Ние сме тук, за да се уверите, че получавате най-доброто обслужване на клиенти и на 100% доволни от покупката си.

Други функции

Най-добри сделки