.

.

Ipetboom 1 Чанта с Инструменти За Монтаж на Обтегач, Скоби за Кучета в Комплект с Крепежни аксесоари За Монтаж, Iron Гълъб, Инсталация за Зайци и Котки, Телена Птичи легла, ?

Ipetboom 1 Чанта с Инструменти За Монтаж на Обтегач, Скоби за Кучета в Комплект с Крепежни аксесоари За Монтаж, Iron Гълъб, Инсталация

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Скоба за монтаж на клетките : здрава конструкция, не е лесна за монтаж, дълъг животИнструменти за производство на птичи клетки : Тези железни скоби са предназначени за монтаж или ремонт на телени клетки за кроличьих клетки, къщички за домашни любимци или на други изделия от тел.Скоба за защелкивания клетки : пакет от около 170 скоби за телени клетки, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди.Скоби за клетки за зайци : здрава конструкция, не е лесна за инсталиране, дълъг експлоатационен живот.Скоби за монтаж на клетките : Леки и компактни, техните по-удобно да се съхранява и транспортира.Пратката включва 1 х пакет щипки за телени клетки Особености - Сфера на приложение : Подходящ е за железопътни кабели с диаметър 2,5 мм-3,5 мм, скоби за монтаж на скеле. - Широко се прилага в много места като ферма, ферма, къща, търговски център, магазин за домашни любимци и т., скоби за клетки заек. -Размер : приблизително 1,10 X1,10 X0,80 см /0,43 X0,43 X0,31 инча скоби за изграждане на клетка за птици. клетка -Конструкция тип на върха значително опростява сглобяването на скоби за инсталиране на клетки. - за изграждане на клетки за много животни като домашни птици, пиле, заек, домашна птица и т., скоби за клетки за зайци и пилета. - и здрава конструкция, лесна за инсталиране, метални скоби с дълъг срок на служба. - Материал : Стоманена клетка с защелкивающимся клип. - Цвят : Сребро клетка. - С тези щипки телени клетки здраво се свързват, износоустойчиви скоби за клетки за домашни любимци.Описание на продукта Инструменти за монтаж на птичи клетки са подходящи за повечето телени клетки.скоби за монтаж на клетките искат надеждни и практични щипки за телени клетки?Изработен от устойчив материал премиум-клас, му е много, много трудно да се повреди и се деформират, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. брой скоби cage snap клип отговаря на вашите изисквания, само на около 170 скоби.

Други функции

Най-добри сделки