.

.

kathson 4 БР. Поставка за Птичи Костур, Играчка, на Дървена Поставка за Папагал, Платформа За дъвчене Лапи, Играчки за дъвчене с груба повърхност, Аксесоари за клетката, ?

kathson 4 БР. Поставка за Птичи Костур, Играчка, на Дървена Поставка за Папагал, Платформа За дъвчене Лапи, Играчки за дъвчене

BGN 5.88

Брой продукти
На склад

【МАТЕРИАЛ】 Всички играчки-поставка за птици, изработени от 100% естествена дървесина с добавка на кварцов пясък, годни за консумация хранителни оцветители, са безопасни за хранителни продукти и са безвредни за околната средаИграчки за птици не изчезват във вода и не са рязко химически мирис.Запазете вашите прекрасни птици, цветът е случаен. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Нашите играчки за папагали може да се използва за облекчаване на напрежението и скуката, както и за да отговори на навици птици лазать и хапане.Необработени площи осигуряват на вашата птица удобен контролиран хващане, осигуряване на отлична тренировка на краката, а твърдо покритие повърхността запазва клюн и нокти отрязани по естествен начин.Вашите сладки приятели, това със сигурност ще се насладите. 【Лесна инсталация в клетката】 Вградена барашковая гайка и болт - Всяко място за спане за птици е напълно оборудвана с метална барашковой гайка и вграден болт.За инсталацията не изисква допълнителен хардуер, а жердочки осигуряват надеждна фиксация. 【Подходящи птици】 Този набор от играчки-на каботажните за птица е подходящ за малки и средни папагали, като папагал, вълнисто папагал, какаду, чинка, канарче, развъдник и така нататък. 【РАЗМЕР на ОПАКОВКАТА】 място за спане за плоска платформа parrot - това е 5.66 инча и два вида дъски позволяват на птиците свободно да избират, дължина пръчка за заточване на лапите е 7,87 * 0,78 инча, можете да закупите 4 играчки за папагали с една покупка.Забавна играчка за вашата перца, да се застъпи, да поиграят, да надраскат ноктите, да се отпуснете, да разсее скуката и да се повиши нивото на активност.Тези насестные играчки достатъчно колоритен, за да привлече вниманието на вашия папагал, и са идеален аксесоар за декорация на вашата клетка за клетките.Покрит с пясък повърхност играчки шлифует човки и нокти, намаляване на спазми на краката и рани от залежаване, и вашите птици ще го харесат.В клетка за папагали, определени няколко платформи, на които можете да стоите, да играе, лазать, да почивате, да се отървете от скуката и да се повиши нивото на активност.Жердочки не само обучават равновесие, но и да служат на дебелото платформа, на която те могат да се отпуснете, кога да се уморят.Подходящ за малки и средни папагали, като папагали, папагали, какаду, папагали, конуры, вьюрки, което се канарче.

Други функции

Най-добри сделки