.

.

Домашни Любимци Поставка за Папагал Люлка Висящи Играчки Птици Цветна Дървена Клетка От Формован Държач за Костур-Часова Аксесоари с Мъниста (Beads)

Домашни Любимци Поставка за Папагал Люлка Висящи Играчки Птици Цветна Дървена Клетка От Формован Държач за Костур-Часова Аксесоари с Мъниста

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Размер : Дължина на дървото 7,09 инча /18 см, достъпна дължина по ширината на костур 5,7 инча / 14,5 см, височина 59 инча / 15 виж Зарадвайте вашия домашен любимец и ще получите часове на забавление, наблюдавайки неговата игра.Подходящ за : Малки и средни домашни животни, птици, Папагали, попугайчиковых попугайчиков, Какаду и т. Идеалното място, предназначено за игри и катерене вашите малки приятели, лесно се инсталира в клетката.Изпълнена от цветни мъниста, тази подвесная клетка-люлка е модерен и може да се превърне в отлична играчка за птици. Размер : Дължина на дървото 7,09 инча /18 см, достъпна дължина по ширината на костур 5,7 инча / 14,5 см, височина 5.9 инча / 15 виж Зарадвайте вашия домашен любимец и ще получите часове на забавление, наблюдавайки неговата игра.Подходящ за : Малки и средни домашни животни, птици, Папагали, попугайчиковых попугайчиков, Какаду и т. Идеалното място, предназначено за игри и катерене вашите малки приятели, лесно се инсталира в клетката.Изпълнена от цветни мъниста, тази подвесная клетка-люлка е модерен и може да се превърне в отлична играчка за птици.Технически характеристики : Материал : дърво, метал Размер : Размер : Дължина дърво 7,09 инча / 18 см, достъпна дължина на насесте : широчина-5,7 инча / 14,5 см, височина 5.9 инча / 15 см Характеристики : Зарадвайте вашия домашен любимец и ще получите часове на забавление, наблюдавайки неговата игра.Подходящ за : Малки и средни домашни животни, птици, Папагали, попугайчиковых попугайчиков, Какаду и т. Идеалното място, предназначено за игри и катерене вашите малки приятели, лесно се инсталира в клетката.Изпълнена от цветни мъниста, тази подвесная клетка-люлка е модерен и може да се превърне в отлична играчка за птици.Опаковка : 1 × Bobble място за спане за папагал Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в размер на 1-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки