.

.

Играчки за птици, Люлки за Птици, Убежища за Птиците, Цветни детски Играчки за Дъвчене за Папагали, Какаду Мейерсу, Развъдник, Квакеру, kaikyo мост и Други Птици Среден ?

Играчки за птици, Люлки за Птици, Убежища за Птиците, Цветни детски Играчки за Дъвчене за Папагали, Какаду Мейерсу, Развъдник, Квакеру,

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

✔ Люлки за птици, изработени с помощта на допълнителни дървени блокове, мъниста, мъниста от естествен ратан и пластмасови играчкиЦветни и ярки, той добавя забавление и стимулация на вашите птиците приятели. ✔ Това е играчка за птици предоставя попугаям място за костур и игри.Има достатъчно място и за тях, за да седне и лазать по него, пляскаше с криле и го кара да се кружиться. ✔ Нашите играчки за птици отговарят на дневните нужди на птиците в дъвчене, финес, прихорашивании и катерене.Търгувайте на своята птица с часове!Чудесно за поддържане на активността на ума си. ✔ Цветни играчки-люлка привличат вниманието на птиците, като им позволява да играете и да се дъвчат, помагайки при това да се запази човки ароматно. ✔ Забавно и лесно се прикрепя към клетка за домашни птици. ✔ Люлки за птици, изработени с помощта на допълнителни дървени блокове, мъниста, мъниста от естествен ратан и пластмасови играчки.Цветни и ярки, той добавя забавление и стимулация на вашите птиците приятели. ✔ Това е играчка за птици предоставя попугаям място за костур и игри.Има достатъчно място и за тях, за да седне и лазать по него, пляскаше с криле и го кара да се кружиться. ✔ Нашите играчки за птици отговарят на дневните нужди на птиците в дъвчене, финес, прихорашивании и катерене.Търгувайте на своята птица с часове!Чудесно за поддържане на активността на ума си. ✔ Цветни играчки-люлка привличат вниманието на птиците, като им позволява да играете и да се дъвчат, помагайки при това да се запази човки ароматно. ✔ Забавно и лесно се прикрепя към клетка за домашни птици.

Други функции

Най-добри сделки