.

.

Alipis Хамак, Люлки, Играчки за Порове Ръчно изработени Захарен Планер Играчки Домашен Хамстер Памучен Играчка Въже За Катерене Клетка За морски Костур Аксесоар Игра?

Alipis Хамак, Люлки, Играчки за Порове Ръчно изработени Захарен Планер Играчки Домашен Хамстер Памучен Играчка Въже За Катерене

BGN 5.92

Брой продукти
На склад

Играчки за катерене на пациенти с планер : Можете да зададете тази играчка от памучен въжета в клетка за вашия хамстерТова може дълго да се обучава хамстер и развиват способността си. - Подвесная играчка-люлка захарен корпуса : с помощта на куката можете да го използвате в различни позиции, за да си малко джудже хамстер може да играе. - Въжени люлки с хлопковым захарен глайдером : поддържане на здравето и активността, както и помагайте им инфоразвлекателни да се справят с околната среда. - Въже за катерене на пациенти с планер : помага да се обучават сила на крайниците на малки животни, допринася за передвижению домашен любимец и помага за развиване на уменията за координация и равновесие. - Играчка-люлка на въже за птици : Поставете играчка за катерене хамстер в клетка за хамстери, да си джудже хамстер може не само да играят на земята, но и се изкачи по-високо, за забавление. Играчки за катерене на пациенти с планер : Можете да зададете тази играчка от памучен въжета в клетка за вашия хамстер.Това може дълго да се обучава хамстер и развиват способността си. - Подвесная играчка-люлка захарен корпуса : с помощта на куката можете да го използвате в различни позиции, за да си малко джудже хамстер може да играе. - Въжени люлки с хлопковым захарен глайдером : поддържане на здравето и активността, както и помагайте им инфоразвлекателни да се справят с околната среда. - Въже за катерене на пациенти с планер : помага да се обучават сила на крайниците на малки животни, допринася за передвижению домашен любимец и помага за развиване на уменията за координация и равновесие. - Играчка-люлка на въже за птици : Поставете играчка за катерене хамстер в клетка за хамстери, да си джудже хамстер може не само да играят на земята, но и се изкачи по-високо, за забавление.Описание Цвят : розов бял - Материал : Памучен въже - Размер : 60,00 X4,00 X4,00 см/23,58 X1,57 X1,57 см комплектът включва : 1 играчка.

Други функции

Най-добри сделки