.

.

HANABASS Пръстени 500 бр. Ловна птица Канарче птича Стаи Папагали На Голубиной Гъши Ферма Лента Неразлучники Гвинейские за Турция Чинка Глезена Лилаво Пилета Регулируе?

HANABASS Пръстени 500 бр. Ловна птица Канарче птича Стаи Папагали На Голубиной Гъши Ферма Лента Неразлучники Гвинейские за Турция Чинка Глезена

BGN 27.29

Брой продукти
На склад

Аксесоари за птици-? Идентификационни скоби за птици с номера от 1 до 100 Ефективно помагат да споделят различни породи.Пластмасов пръстен за голубиной лапи-изящна изработка, широко приложение с дизайн на серийния номер, за по-голямо удобство.КЛИПОВЕ за пъдпъдъчи крака-ПРЪСТЕНИ за краката на ДОМАШНИ ПТИЦИ - Дизайн с пореден номер, тези пръстени за крака са много удобни за маркиране и идентификация на домашните птици.ПРЪСТЕНИ за идентифициране на пилета - многофункционални пръстени за крака.Идеален за пилета, патици и гъски или други домашни птици.ПРЪСТЕНИ за СЪСТЕЗАТЕЛНИ МИРОЛЮБИВИЯ КРАКА-ПРЪСТЕНИ за кокоши крака - Изработени от трайни и висококачествени материали, безвредни за крака на птицата.Пратката включва 100 х гумени ленти за кокоши крака Особености - Материал : пластмаса - Цвят : лилаво - Професионални пръстени за краката, помагат да маркират животните, намаляват риска от загуба и са лесни за управление. - Многофункционални пръстени за крака.Идеален за пилета, патици и гъски или други домашни птици. - Тези пръстени за крака с пореден номер са много удобни за маркиране и идентификация на домашните птици. - Пръстени за краката пилета, които ще ви помогнат лесно да се разделят на различни породи един от друг, без използването на никакви инструменти или ножица, и всеки клип може да се използва многоразово, за да отговарят на вашите високи изисквания. - Размер : 4,00 X3,30 X1,00 см / 1,57 X1,30 X0,39 инча; - Изработен от здрав и висококачествен материал, безвреден за крака на птицата.Информация за продукта пръстени за идентифициране на пилета за еднократна употреба, това ще помогне за намаляване на разходите по отглеждане. пластмасов пръстен за голубиной лапи Скоби за пръстени за краката пилета са много полезни за маркиране и идентификация на хулигани, яйцеедов и шумни птици, годни за разделяне на различни породи, лесно се идентифицират вашия пиле или птица.

Други функции

Най-добри сделки