.

.

PATKAW Начало Декор Клонка Птичи Костур Поставка за Папагал Клетки за Домашни Птици, Дървени Подвесная Платформа За Костур, Хамак и Люлка Играчка за Малки Папагали Па?

PATKAW Начало Декор Клонка Птичи Костур Поставка за Папагал Клетки за Домашни Птици, Дървени Подвесная Платформа За Костур, Хамак и

BGN 36.25

Брой продукти
На склад

? Тази играчка за птици може да служи не само като място за почивка, но и на игралната площадка и дъвченето на ластик ? Изящна изработка може да накара вашия домашен любимец непрекъснато се наслаждавате на играта с аксесоар за клетки за домашни любимци. ? е разработен във формата на реалистичен модел на клони, която може лесно да се привлече вниманието на домашни любимци за кратко време. ? С декоративен дизайн клони, с дизайн във форма, сламки, попугаю забавно да се играе. ? Е изработена от висококачествени и екологично чисти материали, които гарантират дълготрайно използване. ? Тази играчка за птици може да служи не само като място за почивка, но и на игралната площадка и дъвченето на ластик. ? Изящна изработка може да накара вашия домашен любимец непрекъснато се наслаждавате на играта с аксесоар за клетки за домашни любимци. ? е разработен във формата на реалистичен модел на клони, която може лесно да се привлече вниманието на домашни любимци за кратко време. ? С декоративен дизайн клони, с дизайн във форма, сламки, попугаю забавно да се играе. ? Е изработена от висококачествени и екологично чисти материали, които гарантират дълготрайно използване.

Други функции

Най-добри сделки