.

.

POPETPOP 3 бр. Птичья Клетка Пластмасови Чаши Акрилни Купички За Хранене Висящи Хранилки за Папагали Клетка Аксесоари за Папагал, Канарче Папагал (Прозрачен)

POPETPOP 3 бр. Птичья Клетка Пластмасови Чаши Акрилни Купички За Хранене Висящи Хранилки за Папагали Клетка Аксесоари за Папагал,

BGN 11.24

Брой продукти
На склад

Тези елементи са изработени от висококачествен акрил материал, те са безопасни, прозрачен корпус със стойка, дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни, лесно можете да ги почиститеТези чаши позволяват на вашия домашен любимец лесно е да приемате храна, не обръщайки му.Страхотна ясла за папагал и други домашни любимци. купа за домашни любимци, креативна ясла със защитата от пръски, купа за хранене, държач за храна, съдове за клетъчните консумативи, птици. държач за хранене на птици, контейнер за храна за домашни любимци, купа за хранене на птици, купа за папагал.Описание Купа за домашни любимци от 3 теми, творчески купа за защита от пръски вода, купа за хранене, държач за хранене, контейнери за храни за птици, аксесоари за клетки Характеристики - Цвят : прозрачен./- Материал : акрил. / Размер : приблизително.Комплекта включва 3 хранилки за папагали.

Други функции

Най-добри сделки