.

.

W-LOVE Мини-Храна за Папагали, Купа За Вода, Пластмасови Ясла за Гълъби, Клетка за Птици, Чаша с Пясък, за Хранене, за да Попугайчиков, Вълнообразни Попугайчиков, Папага?

W-LOVE Мини-Храна за Папагали, Купа За Вода, Пластмасови Ясла за Гълъби, Клетка за Птици, Чаша с Пясък, за Хранене, за да Попугайчиков, Вълнообразни

BGN 36.67

Брой продукти
На склад

☛ Нетоксичен, безвреден, безопасен за използване на домашни птици ☛ В яслите, можете да сложите всичко, например семена, вода и лакомства. ☛ Ясла може да осигури чист и удобен подаването на вода или семена за вашите птици. ☛ Пластмасова кутия за храна за птици, купа за храна, цилиндър за птици, хранилки за птички, стъклени аксесоари за птици, чаша за яйца и просо за папагали. ☛ Разработен с прорезной дръжка, подходящ за закачане на птица клетка, подвешивается в клетката, се използва за съхранение на лечебен пясък или една малка част от яйчен жълтък, много удобно.Мини купа за храна и вода за папагали, а за пластмасови гълъби, клетка за птици, чаша за пясък, Кормление100% чисто нов и високо качество Особености : Нетоксичен, безвреден, безопасен за домашни птици за използване.Конструкция с прорезной дръжка, подходящ за закачане на клетка за птици.В яслите може да излива нещо, например, семена, вода и лакомства.А може да осигури чист и удобен подаването на вода или семена за вашите птици.Пластмасова кутия за храна за птици, купа за храна, цилиндър за птици, хранилки за птички, стъклени аксесоари за птици, чаша за яйца и просо за папагали.Окачва в клетката, се използва за съхранение на здравния пясък или една малка част от яйчен жълтък, много удобно.Технически характеристики : Материали : пластмаса Размери : приблизително 5x3,5 см / 1,97 "х 1,37"-L приблизително 4x3 см / 1,97 "х 1,37"-M приблизително 3,5x2,9 см / 1,37 "x 1,14"-SColor : зелен Количество : 1 бр. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 2 инча. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва : 1 бр. x Ясла за хранене на папагали (без търговията на дребно опаковки).

Други функции

Най-добри сделки