.

.

Играчката-Огледало за Птици от Неръждаема Стомана, Поставка за Птици от Памучни Въжета, Люлки, Клетка за Папагали, Играчки за Сиви Амазонките, Папагал Какаду, Нераз?

Играчката-Огледало за Птици от Неръждаема Стомана, Поставка за Птици от Памучни Въжета, Люлки, Клетка за Папагали, Играчки

BGN 6.94

Брой продукти
На склад

【Здрав материал】 Огледало за птици изработено от дебела неръждаема стомана, защитена срещу корозия, както и поставка за птици е сигурна памучна въже, за повишаване на сигурността и трайност 【Разумен размер】 5x7 инча.Това огледало е много голям и може да побере няколко птици.Bird ' s автопортрет на тази играчка папагал е специално предназначен за средни и по-големи птици. 【Огледало в Клетка за птици】Високо положение огледала за клетка за клетките е подходящ за повечето птичи клетки.Лесно се инсталира без никакви инструменти.Огледалото можете да окачите навсякъде в клетките. 【Цветни въженият място за спане】 идеален за постоянни птици, птици, със сигурност може да се дъвче, да успокоява и да и се обучават своите крака, това е един изискан подарък за птици, идеалното бижу за вашата клетка за клетките. 【Здрав материал】 Огледало за птици изработено от дебела неръждаема стомана, защитена срещу корозия, както и поставка за птици е сигурна памучна въже, за повишаване на сигурността и трайност. 【Здрав материал】 Огледало за птици изработено от дебела неръждаема стомана, защитена срещу корозия, както и поставка за птици е сигурна памучна въже, за повишаване на сигурността и трайност. 【Разумен размер】 5x7 инча.Това огледало е много голям и може да побере няколко птици.Bird ' s автопортрет на тази играчка папагал е специално предназначен за средни и по-големи птици. 【Огледало в Клетка за птици】Високо положение огледала за клетка за клетките е подходящ за повечето птичи клетки.Лесно се инсталира без никакви инструменти.Огледалото можете да окачите навсякъде в клетките. 【Цветни въженият място за спане】 идеален за постоянни птици, птици, със сигурност може да се дъвче, да успокоява и да и се обучават своите крака, това е един изискан подарък за птици, идеалното бижу за вашата клетка за клетките. 【Здрав материал】 Огледало за птици изработено от дебела неръждаема стомана, защитена срещу корозия, както и поставка за птици е сигурна памучна въже, за повишаване на сигурността и трайност.Параметри : Тип на продукта : Стойка за памучни въжета за птици Материал : неръждаема стомана, памук, пластмаса Цвят : както е показано на картинката инсталация Размер : прибл. 19,5x15x11,5 см /7,7x5,9x4,5 инча Огледален размер : прибл. 12,8x17,8 см / 5x7 инча Осъществяване Списък : 1 х огледало 1 х Веревочная подставка2 х Паста2 х винт.

Други функции

Най-добри сделки