.

.

Ozzptuu Метална Поставка За Птици, Хранилки С Регулируема Височина, Подвижната Поставка за Игра на Птичия Насесте, Поставка за игри за Папагали с Универсални Колела и ?

Ozzptuu Метална Поставка За Птици, Хранилки С Регулируема Височина, Подвижната Поставка за Игра на Птичия Насесте, Поставка за игри

BGN 50.66

Брой продукти
На склад

[Регулируема височина] : Височина на въдици за риболов на морски костур от 25,59 до 41,33 инча; може да се регулира по желание [Висококачествени материали] : Изработени от висококачествена неръждаема стомана с прахово покритие, тази поставка за игри с птици, здрава и стабилна, с дълъг срок на служба, която ще забавлява пернат приятел от дълги години. [Многофункционалност] : Нашата поставка за хранене на домашни птици се предлага с четири чаши за хранене от неръждаема стомана, предназначени за съхраняване на храна и вода.Тава за саксии, достатъчно голям, за храна или съдържанието на саксията не се разпадна.Поставка за костур може да се използва като обучение игрище или площадка извън клетката, тя е идеална за малки папагали. [Противоскользящий стълб станция може да се регулира по желание. [Висококачествени материали] : Изработени от висококачествена неръждаема стомана с прахово покритие, тази поставка за игри с птици, здрава и стабилна, с дълъг срок на служба, която ще забавлява пернат приятел от дълги години. [Многофункционалност] : Нашата поставка за хранене на домашни птици се предлага с четири чаши за хранене от неръждаема стомана, предназначени за съхраняване на храна и вода.Тава за саксии, достатъчно голям, за храна или съдържанието на саксията не се разпадна.Поставка за костур може да се използва като обучение игрище или площадка извън клетката, тя е идеална за малки папагали. [Противоскользящий стълб за станция и лесен за почистване] : Метална дръжка за станция на дълбок релеф, ефективно предотвращающая свличане на птици.Прибиращ корпус е удобен за почистване и може да се използва като клетки за къпане. [Лесно се движи] : Нашата поставка за птици е оборудван с четири колела със спирачки, които може лесно да се движат без излишен шум.По този начин можете лесно да преместите своя пера приятел от една стая в друга, от вътрешното пространство на улицата, а след това затегнете стойка на място.Целият корпус клетка за дограма е изработена от неръждаема стомана, която е по-безопасни за птиците.Като се има предвид необходимостта от хранене, ние добавяме към тази стойка за птици 4 купички за храна, 1 чиния и 1 солидна метална жердочку.Играчка кука за детски играчки-люлки, дъвченето на ядки или суспензии-камбанки.

Други функции

Най-добри сделки