.

.

Птичи Спирала Жердочки от Памучни Въжета с Камбана, Дъвчене играчка за Папагали, Африкански Играчки в една Сива Клетка, Люлки, Аксесоари за клетка за Клетки, Постав?

Птичи Спирала Жердочки от Памучни Въжета с Камбана, Дъвчене играчка за Папагали, Африкански Играчки в една Сива Клетка, Люлки, Аксесоари

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ПамукИзработен от висококачествена памучна въже, стегнато. Скално катерене по спирала едно въже и гимнастически топки с перца помагат да се развиват координацията и баланса.Може да се използва като играчка, дъвчеше клечка, играчка за разходки и катерене, а камбаната може лесно да се привлече вниманието птици.Подходящ за такива видове птици като сив папагал ара, коктейли, влюбени птици, попугайчиков и т., Опаковка : 1 бр. * Играчка за птици.Изработен от висококачествена памучна въже, стегнато. Скално катерене по спирала едно въже и гимнастически топки с перца помагат да се развиват координацията и баланса.Може да се използва като играчка, дъвчеше клечка, играчка за разходки и катерене, а камбаната може лесно да се привлече вниманието птици.Подходящ за такива видове птици като сив папагал ара, коктейли, влюбени птици, попугайчиков и т., Опаковка : 1 бр. * Играчка за птици.Тип : Играчка за птици.Материал : памучен въже. * играчка за птици. Размер : 1, м, 1,5 м, 2 м Характеристика : устойчив на укусам, устойчив на абразия.Изработен от висококачествена памучна въже, стегнато. Скално катерене по спирала едно въже и гимнастически топки с перца помагат да се развиват координацията и баланса.Може да се използва като играчка, дъвчеше клечка, играчка за разходки и катерене, а камбаната може лесно да се привлече вниманието птици.Подходящ за такива видове птици като сив папагал ара, коктейли, влюбени птици, попугайчиков и т.

Други функции

Най-добри сделки