.

.

SLJianLu 2 бр. Платформа за Папагали, Поставка за Птици, Кръгла Дървена Клетка за Птици, Подложки за Костур, Платформа за Папагали, Платформа за което се канарче, Попугай?

SLJianLu 2 бр. Платформа за Папагали, Поставка за Птици, Кръгла Дървена Клетка за Птици, Подложки за Костур, Платформа за Папагали,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Лесна инсталация】 Тези кръгли дървени дъски лесно да се инсталира без никакви инструменти, просто сложете ги на оградата и плътно прикрутитеЗа инсталацията не изисква допълнителен хардуер, и тя може да бъде надеждно закрепена. 【Почивка за птици】 Тези играчки за дъвчене в клетката, са много стабилни и са безопасни, добавете вашия домашен любимец на нова дейност и наблюдательную станция, предоставят на вашите птици е приятно и уютно място за игри, упражнения и отдих, а също така практикува в играта. 【Лесна употреба】 Вие получавате две изправени дъски с диаметър около 3,15-3,94 инча / 8-10 см, които са лесни за употреба, малък размер и са удобни в переноске и съхранение, което отговаря на естествените инстинкти на малкото животно да бъде над нивото на земята за храна или сън. 【 Материал】 Тези играчки-поставка за птици, изработени от вход материал, трупи подстригва, повърхността просто се полира без никаква обработка, а благодарение на силен аромат на трупи малки домашни любимци могат да се отпуснете напълно и свободно да играе. 【Прилагането на】 Тези кръгли дървени играчки-поставка за прътове са много подходящи за много малки домашни любимци, като папагали, хамстери, хамстер и други подобни домашни животни, отговарящи на техните естествени инстинкти. платформа за папагали, поставка за птици, Кръгла Дървена клетка за Птици, подложки за костур, платформа за Папагали, платформа за което се канарче, попугайчика, попугайчика, мишка, хамстер.

Други функции

Най-добри сделки