.

.

Стол за Таралеж, Мини Пластмасови завъртащо се на Седалката, Играчки за Малки Животни, Декор за околната Среда, Аксесоари за Клетката, за да проверите за Таралежи, П?

Стол за Таралеж, Мини Пластмасови завъртащо се на Седалката, Играчки за Малки Животни, Декор за околната Среда, Аксесоари за Клетката,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Чудесен реквизит за снимки с вашите собствени домашни любимци, особено подходящ за таралеж и хамстер, дори и малък папагалМоже да служи не само за декорация на клетки за домашни любимци, но и да се използва за поставяне на някои малки предмети, като например обеци, колие, ключове или USB.Изработен е от пластмаса и метална основа, която е достатъчно да е здрав за малки домашни любимци.Тя е здрава, е безопасен и нетоксичен.Подходяща за клетки за таралежи или хамстери.Домашни животни с удоволствие ще почива на него. повърхност на седалката е гладка, а всяка опорна точка е покрита с силикагел, така че могат да се почистват и да се предотврати появата на драскотини.Това няма да навреди на кожата на вашия домашен любимец.Очарователен размер за мини-домашни любимци, дължина 4 инча, ширина 4 см и височина е 5.Описание : - 100% чисто нов и високо качество-Това е моден мини-стол, на който да седне почти навсякъде, добавяне на интерес и стил.Страхотна идея за подарък за собственика на домашния любимец.Моля, обърнете внимание, че продуктът мини-размер е подходящ за таралеж и хамстер.Той може да служи за украшение, играчки, канцелярскими принадлежности за настаняване на картички или бижута, както и държач за мобилен телефон.Това е универсален елемент, който си заслужава да закупите.Технически характеристики : Материал : пластмаса и метал Размер : app. 4 X 4 X 5,2 инча Количество : 1 бр Забележка : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 2 инча. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x играчка стол за малки животни.

Други функции

Най-добри сделки