.

.

Zerodeko Влакчета за гнездене на Пилета, 4 бр., Пластмасова Купа за гнездене на птиците, с Мат, За Отглеждане на Птици, Купа За Люпене на Гълъби, Купа За Отглеждане на Птич?

Zerodeko Влакчета за гнездене на Пилета, 4 бр., Пластмасова Купа за гнездене на птиците, с Мат, За Отглеждане на Птици, Купа За Люпене

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【аксесоари за гълъби】 е Изработена от пластмаса, здрав, той може и да спечели любовта на птиците 【перепелиный къщичка】Творческа и уникално "птичето гнездо" и ще се превърне в чудесна декорация на вашата градина и веранда. 【голубиное гнездо】 Това bird ' s nest разполага с превъзходна текстура, трайно и дышащее, и може да осигури на птиците, както и благоприятни условия за живот. 【птичи къщичка】Можете да дадете на приятелите си, които се отглеждат птици, и те ще бъдат много щастливи. 【купа за гнездене на птиците】 Отличен производствения процес и прави продуктът е траен и лесно да боли.Това е чудесно убежище за птици.Характеристики-Цвят : зелен;; Материал : пластмаса;;-Размер : 22.; Пратката включва 4 x гнезда за размножаване на птици.

Други функции

Най-добри сделки