.

.

Ipetboom 3 бр. Хамак за Хамстер, Аксесоари за Птици, постелки от Чинчила, Носилка за Хамстер, Клетка за Спално бельо, топла вода чанта за Птици, Легло за Хамстер, Плюшевое ?

Ipetboom 3 бр. Хамак за Хамстер, Аксесоари за Птици, постелки от Чинчила, Носилка за Хамстер, Клетка за Спално бельо, топла вода чанта за

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Птичи гнезда За клетки : мека мебел, легла за домашни любимци, столче за кола или разходки на откритоМожете също така да го постави на пода.Клетка за птици : е Направена от висококачествен материал премиум-клас, траен, износостойкого и удобно.Клетки за папагали : ??АКСЕСОАРИ за СПАНЕ на ДОМАШНИ любимци??легло за птици ще осигури на вашия домашен любимец добри условия за сън, и тя е полезна и през зимата.Топло за птици в клетка : Този хамак за птици е по-добра текстура, здрав и дишащ, и може да осигури на птиците комфортна среда на обитаване.Легло за птиците Също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които има домашни птици, това им хареса.Птичи гнезда За клетки : мека мебел, легла за домашни любимци, столче за кола или разходки на открито.Можете също така да го постави на пода.Клетка за птици : е Направена от висококачествен материал премиум-клас, траен, износостойкого и удобно.Клетки за папагали : ??АКСЕСОАРИ за СПАНЕ на ДОМАШНИ любимци??легло за птици ще осигури на вашия домашен любимец добри условия за сън, и тя е полезна и през зимата.Топло за птици в клетка : Този хамак за птици е по-добра текстура, здрав и дишащ, и може да осигури на птиците комфортна среда на обитаване.Легло за птиците Също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които има домашни птици, това им хареса.Осъществяване Списък 3 x хамак за птици Функции-Може да се закача на легло в прикроватной нощното шкафче, прозорец, ограда, врата, луксозно стълбище и така нататък, тъй като папагал обича да остане в окачени на клетката-хамак. -Това може да бъде както Легло-Хамак за птици.Предлага безопасно и удобно място за сън на малки домашни любимци и почивка parrot nest house. -Тази модна подвесная легло ще се превърне в прекрасен пейзаж или декорация на вашия дом.Полезно гнездо за птици birds nest. - мека мебел, легла за домашни любимци, столче за кола или за пътуване на открито.Можете също така да постави го на пода птичи къщички за клетките.93 X3 вид хамстер. -Цвят : топло за птици в различни цветове за клетки -Уникален дизайн и ярки цветове лесно привличат вниманието птици.Те могат да играят на улицата, а могат да играят и да се скрият при плъхове легла. -Материал : Плюшен носилка за хамстер Описание на стоките : Носилка за хамстер Осигурява на вашите домашни любимци добър сън и удобна ежедневна дейност.

Други функции

Най-добри сделки