.

.

РАЗЗУМ Голяма Клетка за птици Клетка за пътуване за Птици Переноска за пътуване за птици Лека Переноска за птици и малки животни е Подходящ за домашни любимци-папа?

РАЗЗУМ Голяма Клетка за птици Клетка за пътуване за Птици Переноска за пътуване за птици Лека Переноска за птици и малки животни е Подходящ

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване.Икономична клетка за вашата малка перца.Дизайн : портативен дизайн, клетка за изход, пътна чанта за домашни любимци, лесни за почистване.Размери : 21 см х 13 см х 13 см / 8,3 инча × 5 инча × 5 инча.Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаване.лесно за монтаж, лесно за почистване.Икономична клетка за вашата малка перца.Дизайн : портативен дизайн, клетка за изход, пътна чанта за домашни любимци, лесни за почистване.Размери : 21 см х 13 см х 13 см / 8,3 инча × 5 инча × 5 инча.Здрава конструкция-монолитно строителство и качество на изработка изработка гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване птицыназвание на стоката : пътна клетка за птицыцвет на стоката : моля, консултирайте се с изображение!Применимая сцена : подходящ за вътрешно и външно използване на Елементи : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж моля, разберете. С изключение на стоки, различни от птичи клетки, показани на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки