.

.

Bonaweite 4 опаковки Пръстени За Птичи Крака, за да Създадете Пръстен за Крачета за Папагал, който отваря Пръстен за Крака от Замшевой Кърпа За Защита на Птичи Крака, Иде?

Bonaweite 4 опаковки Пръстени За Птичи Крака, за да Създадете Пръстен за Крачета за Папагал, който отваря Пръстен за Крака от Замшевой Кърпа

BGN 5.31

Брой продукти
На склад

Съдържание на пакета : 4 * защитни плат от велур, 16 * аксесоари 6 различни размери, 4 цвята, които са визуално привлекателни за домашни любимци и техните собственици.Материал : Замшевая плат, мека, нетоксичная и безопасна за птиците.Подходящ за всички видове птици, пилета, патици, гъски.Причина : Може да се използва за отглеждане на различни породи, етикетиране съмнителни петушков, разделение на шахти и т. ♥♥ Изработен от замшевой тъкан, мека, екологично чист, нетоксичен и безопасен за птици. ♥♥ 8 различни размери, 4 цвята, които са визуално привлекателни за домашни любимци и техните собственици. ♥♥ Лесен за нанасяне.Do като на снимката по-горе;. Преди пускането на птиците, можете да тренират в соломинке.Практиката води до съвършенство. Ако той е твърде голям за вашите прекрасни приятели, моля, използвайте пластмасови връзки, за да се определи това.

Други функции

Най-добри сделки