.

.

20 комплекти Блиндирующих Прозореца Блесен За Защита От Катерене На закрито, Градински Стоманени Птици, миещи мечки, Подложки За Котки, Плаши Котките, които Предпаз?

20 комплекти Блиндирующих Прозореца Блесен За Защита От Катерене На закрито, Градински Стоманени Птици, миещи мечки, Подложки

BGN 28.30

Брой продукти
На склад

Бодли : един от най-добрите варианти за васШпайкове за гълъби : хуманен метод на сплашване гарвани, гълъби, хищни птици, котки и др Забирайтесь на шипове ограда : тези баража шипове и пречат на проникването на крадци и други нарушители на вашите огради.Подложка за възпиране на кучета : Тези шипове, осигуряват допълнителна сигурност на вашия дом, а също и могат да бъдат използвани, за да отблъскват птиците.Средство за рентабилност : да се изкачи на шипове Хуманен метод за сплашване гарвани, гълъби, хищници, котки и т. Списък на упаковок10 комплекти x шиповособенности-Тези шипове, осигуряват допълнителна сигурност на вашия дом, а също и могат да бъдат използвани, за да отблъскват птиците.-Подходящи за покриви, бариера, ограда, градина, и т. Добър опит в използването.- Материал : пластмаса.- Визуален бариера за предотвратяване на достъпа на други животни към определена област.- Размер : около 45 00 X4,50 X4,00 см. / 17,68 X1,77 X1,57 инча.- Хуманен метод за унищожаване на гарвани, гълъби, хищни птици, котки и т. - За производството на този на продукта, избран от висококачествена пластмаса, устойчив на температурни крайности.Информация за стоки, мат, за да отблъскват кучета, Това е отпугивающий овце. шпайкове за оградата за катерене са изработени от безопасен и висококачествен материал, издръжлив на употреба.Отпугивающее средство може да се инсталира на стените, на перваза на прозореца, балконите, карнизах, перилах и на други места.шпайкове за гълъби Практично и лесно за продукта, защитава птиците от инвазия.

Други функции

Най-добри сделки