.

.

Nuatpetin 5 бр., Образователна играчка за птици, на Папагали, Играчка за разузнаване, Папагали, Мини-Количка за Пазаруване, Баскетболни Пръстени за Стайлинг, Играчка за п?

Nuatpetin 5 бр., Образователна играчка за птици, на Папагали, Играчка за разузнаване, Папагали, Мини-Количка за Пазаруване,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

? Здрави материали : Играчки Parrot са изработени от полипропилен пластмаса и неръждаема стомана 304, които са безопасни и трайни ? Съдържание на опаковката : В тази игра набор от включени количка за домашни любимци, играчка-количка, скутер и играчки съвет.Разнообразие от играчки, които ще ваш попугаю най-добрите игри опит. ? Забавни играчки : не е нужно Да се притеснявате за това, че вашето кученце ще стане скучно, всяка играчка забавна и дълъг живот, дори вие можете да вземете участие в него.На вашия домашен любимец ще го харесат, и той ще получи добра тренировка. ? Подходящ за много видове птици : Всички птици обичат да дъвчат и да носят нещо, и нашите продукти в най-път.Подходящ за малки папагали, какаду, конуры, ара, попугайчиков, неразлучников, майны, чинки и др ? Размер : Нашата играчка с върха регулация, диаметър на основата 2,79 инча, височина 6,29 инча, диаметърът на кръга 2,51 инча, кошница 4.07 ИНЧ диаметър на кошница 1,97 инча, височина колички 4,33 инча, дължина на дръжка 3,34 инча, наклон скутер 4,64 инча 5.

Други функции

Най-добри сделки