.

.

Захарен Планер Играчки 4 бр. Птица Въже Костур Люлка, Хамак за Играчки Висящи Цветни Катерене Въже за Плъхове, Порове Папагал Изследвания и упражнения (Случаен цвят)

Захарен Планер Играчки 4 бр. Птица Въже Костур Люлка, Хамак за Играчки Висящи Цветни Катерене Въже за Плъхове, Порове Папагал

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

[Цветове на Дъгата], Можете да получите 4 ярко ръчно рисувани и изящни катерене на въже, произволни цветовеМожете да комбинирате няколко въжета за катерене в една мрежа за катерене и захващане, което позволява на вашия домашен любимец да получите удоволствие от изследвания и катерене. [Широк спектър от приложения] е Подходяща за захарни планери, порове, мишки, плъхове, папагали, птици и т., Въжета за катерене птици повишаване на тяхната гъвкавост.Повече физически упражнения е полезно за тяхното здраве. [Лесно подвешивается] Всяко въже има метална кука в двата края, тя е лесно да виси в клетка, а въжето е направено от козина, мека и удобна, здрава, я не лесно да се скъса.Безопасна за използване за вашите малки домашни любимци. [Лесен за почистване] Нашите въжета за катерене може да се пере на ръка или в машина, и те лесно се деформира.Но преди измиване, моля, премахнете металния ключалката. [Подходящ размер] Всеки въжето за катерене е с дължина около 22 см и е подходящ за съвместна игра 2 или повече домашни животни, което ги прави по-щастливи и укрепване на приятелството. [Цветове на Дъгата], Можете да получите 4 ярко ръчно рисувани и изящни катерене на въже, произволни цветове.Можете да комбинирате няколко въжета за катерене в една мрежа за катерене и захващане, което позволява на вашия домашен любимец да получите удоволствие от изследвания и катерене. [Широк спектър от приложения] е Подходяща за захарни планери, порове, мишки, плъхове, папагали, птици и т., Въжета за катерене птици повишаване на тяхната гъвкавост.Повече физически упражнения е полезно за тяхното здраве. [Лесно подвешивается] Всяко въже има метална кука в двата края, тя е лесно да виси в клетка, а въжето е направено от козина, мека и удобна, здрава, я не лесно да се скъса.Безопасна за използване за вашите малки домашни любимци. [Лесен за почистване] Нашите въжета за катерене може да се пере на ръка или в машина, и те лесно се деформира.Но преди измиване, моля, премахнете металния ключалката. [Подходящ размер] Всеки въжето за катерене е с дължина около 22 см и е подходящ за съвместна игра 2 или повече домашни животни, което ги прави по-щастливи и укрепване на приятелството.Можете да окачите на думата "въжето за катерене" в клетка, да я превърне в въжето за катерене, стълба или мрежа, позволяват на вашето малко кученце взгромоздиться на нея или да поиграят, да им вече няма да се отегчиш, доставя удоволствие.

Други функции

Най-добри сделки