.

.

Играчки за никнене на млечни зъби PATKAW, Играчки за никнене на млечни зъби, 2 бр., Папагал, Птичка, Дъвчене Папагал, Хартиени Играчки, Играчки за разрывания Папагал, Хел?

Играчки за никнене на млечни зъби PATKAW, Играчки за никнене на млечни зъби, 2 бр., Папагал, Птичка, Дъвчене Папагал, Хартиени Играчки, Играчки

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ИГРАЧКА за ДЪВЧЕНЕ на ПТИЦИ - за Всяка птица, която трябва да работят клюн, може отлично да тренират с тази играчка идеален за съдържанието и поддържане на здравето.ИГРАЧКА за птици - тази играчка може да отнеме вашите папагали играта, по-малко да се унищожи и да получават по-голямо удоволствие.ИГРАЧКА за клетка за КЛЕТКИ - подвесная играчка за папагали, какашек, попугайчиков и други малки птици.ПОДВЕСНАЯ играчка за дъвчене папагал - Отлична подвесная играчка в клетка, която ще донесе удоволствие на попугаю.Играчка за птици-има добри детайли на производство, ще се използва в продължение на дълго време.ИГРАЧКА за ДЪВЧЕНЕ на ПТИЦИ - за Всяка птица, която трябва да работят клюн, може отлично да тренират с тази играчка. идеален за съдържанието и поддържане на здравето.ИГРАЧКА за птици - тази играчка може да отнеме вашите папагали играта, по-малко да се унищожи и да получават по-голямо удоволствие.ИГРАЧКА за клетка за КЛЕТКИ - подвесная играчка за папагали, какашек, попугайчиков и други малки птици.ПОДВЕСНАЯ играчка за дъвчене папагал - Отлична подвесная играчка в клетка, която ще донесе удоволствие на попугаю.Играчка за птици-има добри детайли на производство, ще се използва в продължение на дълго време.Осъществяване списък 2 x Окачване за дъвчене птици Характеристики - Размер : 21,00 X3,00 X3,00 см / 8,25 X1,18 X1,18 см - Отлична подвесная играчка в клетка, която ще донесе удоволствие на попугаю. - Той има добро качество на изработка на детайлите, ще го използва в продължение на дълго време. - Играчка, предназначена за това, да си малки приятели могат да хапе и дъвче. - Цвят : случаен цвят - Материал : пластмаса, хартия - Всяка птица, която трябва да работят клюн, може отлично да тренират с тази играчка. идеален за съдържанието и поддържане на здравето. - Можете да го закачите за клетката или за градински принадлежности.Информация за стоки, Ние знаем, че домашните животни - това са членовете на семейството, и това семейство заслужава най-доброто.Този предмет добре е изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване.Благодарение на подвесному дизайн той ще осигури своята практичност и популярност сред играчки за птици.Играчката е атрактивна и задържа вниманието на вашите птици в продължение на няколко часа забавление и развлекателна програма.

Други функции

Най-добри сделки