.

.

Закопчалка за телефон CIENCIMY Tesla, предназначени за модели 3 Model Y【Най-силните магнити N52】 Аксесоари Tesla MagSafe, 【Лесна инсталация】 Магнитен кола за въздуховода е Подход?

Закопчалка за телефон CIENCIMY Tesla, предназначени за модели 3 Model Y【Най-силните магнити N52】 Аксесоари Tesla MagSafe, 【Лесна инсталация】

BGN 12.96

Брой продукти
На склад

?【Дизайн за Tesla Model 3 / Y】 - Той трябва да бъде вашата Tesla!Като аксесоари Tesla Model 3 Model Y 2019-2023 години това магнитно кола планина е идеалният партньор благодарение на изключително устойчив дизайн "ШЕСТ куки", която е 100% сигурно закрепени към вентиляционному дупка и никога не падаМеки мини силиконови облицовки не увреждат дървена панел на арматурното табло.Идеална за засаждане без никакво лепило. ?【Мощна магнитна сила】-Благодарение на вградения трайни постоянно магнитам 18 * N52 този титуляр за телефон надеждно предпазва вашия телефон дори на ухабистых пътищата, не се позволява да падне.Невероятно, но мощно магнитно привличане и не блокира функцията за безжично зареждане на телефона, а на навигационния сигнал и качеството на разговорите няма да бъдат нарушени. (Забележка : Това автомобилно планина не разполага с функцията за безжична зареждане). ?【Вземете и напред!Предназначен за i Phone серия 14/13/12】 за Монтиране на телефон Tesla Model Y специално разработено за i Phone 14/13/12/Pro Mini Max Plus и своята практика Mag Safe.Магнитен държач на телефона автоматично се прикрепя към телефона, без допълнителна метална плоча. 0,1 секунди на по-точното определяне, което ви гарантира лесен шофиране "защелкнись и напред"! (Забележка : Ако използвате обикновен немагнитный калъф, моля, залепете метален пръстен в задната част на своята практика за телефон). ?【Е подходящ за всички телефони и седалките】-Това е кола за монтиране на Tesla Model 3 е подходящ за всички телефони и седалките.Ние предлагаме 2 допълнителни [издълбани метални пръстени], просто прикрепете една метална халка на телефона или чехлу, и вашия телефон, може да се монтира директно с помощта на този магнитен автомобилни стойки за вашия телефон, като телефони i Phone 14/13/12!. ?【Лесна инсталация】- Благодарение на специалния дизайн с шест куки, този титуляр за телефон с вентиляционным дупка, за да се инсталира без усилие (само в три стъпки).Просто трябва да отворите ключа, плътно притисната куки за вентиляционным отвори колата и накрая, натиснете бутона за превключване.Също много удобни за вас, почистване на арматурното табло и по всяко време, за секунди излитане и определяне наново.Толкова е лесно!. ❤️【Гаранция 36 месеца】❤️ - 36 месеца безпроблемна подмяна / връщане.

Други функции

Най-добри сделки