.

.

Ipetboom 9 бр. Аксесоари за Люлките, Мъниста, Спирала Чинки, Жердочки за птици, Скоби за Захващане, Разноцветни Папагали, които са Устойчиви на оцветяване, Играчки за Поп?

Ipetboom 9 бр. Аксесоари за Люлките, Мъниста, Спирала Чинки, Жердочки за птици, Скоби за Захващане, Разноцветни Папагали, които

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Забавна играчка-папагал : С декоративен външен вид и оригинален дизайн форми, въплътила попугаю удоволствие от игратаПтица : ?【ПТИЧИ люлка】 Птици могат да се разграничат цвят.Цветен дизайн ще привлече вниманието на птици и ще насърчи здравословното раздробяване и пережевыванию.Папагал : Изработен е от висококачествени материали и безопасно при продължителна употреба.Играчки от дървени мъниста : Птици могат да се разграничат цвят.Цветен дизайн ще привлече вниманието на птици и ще насърчи здравословното раздробяване и пережевыванию.Устойчив на укусам играчка-папагал : Почти всички птици обичат да играят, и това е играчка за домашни любимци може да се превърне за тях идеалната играчка.Забавна играчка-папагал : С декоративен външен вид и оригинален дизайн форми, въплътила попугаю удоволствие от играта.Птица : ?【ПТИЧИ люлка】 Птици могат да се разграничат цвят.Цветен дизайн ще привлече вниманието на птици и ще насърчи здравословното раздробяване и пережевыванию.Папагал : Изработен е от висококачествени материали и безопасно при продължителна употреба.Играчки от дървени мъниста : Птици могат да се разграничат цвят.Цветен дизайн ще привлече вниманието на птици и ще насърчи здравословното раздробяване и пережевыванию.Устойчив на укусам играчка-папагал : Почти всички птици обичат да играят, и това е играчка за домашни любимци може да се превърне за тях идеалната играчка.Осъществяване на Списъка на 9 x играчки Характеристики -Това е играчка за птици, не може да бъде предоставена на вашия домашен любимец за игри, но също могат да станат чудесна украса за дома, играчки за птици. -Ярки цветове, лесно привличат вниманието на домашни птици, ги кара лазать и гризане, за да поддържат здрави папагали въженият място за спане. -Снабден с подвижна кука, лесно можете да прикачите навсякъде, например до изголовью клетки или подвешенной извън клетката отвътре-попугаю.39 X0 играчка-люлка за папагали. -Цвят : Птици нощуват случайно цвят - Сложна играчка за домашни любимци може да накара вашия домашен любимец да играе през цялото време.С красив дизайн, на външен вид, много забавна и сладка играчка-папагал. -Материал : устойчив на укусам играчка за птици от сплави и дърво -Подходящ за игри с всички видове папагали и птици.Абсолютно безопасно за вашите домашни любимци дъвче и да играе със забавна играчка-папагал.

Други функции

Най-добри сделки