.

.

Ipetboom Хамстер Дървена Платформа със Стълби за Катерене Малко Животно Домашен Любимец Хамстер Убежище Къща Дървена Игри Фитнес Зала Поставка за Чинчила Катерица За?

Ipetboom Хамстер Дървена Платформа със Стълби за Катерене Малко Животно Домашен Любимец Хамстер Убежище Къща Дървена Игри Фитнес

BGN 5.60

Брой продукти
На склад

? Този предмет е изработен от екологично чист дървен материал за използванеЛесенка, предназначена за игри на вашия малък хамстер.Благодарение на дизайна на стълбите, тя може да бъде приятна стълба за домашни любимци, и на нея могат да се обучават на крака вашия хамстер, нокът и така нататък. ? Това е идеалната играчка за вашето малко хамстер, играющего, любов, приключения и готови да се изследват. ? Лесно се инсталира в клетката и красиво разкрасяване на клетката на любимия си домашен любимец. ? Е изработен от висококачествен дървен материал за конкретно използване. ?Това може дълго да се обучава хамстер и развиват способността си. ? Този предмет е изработен от екологично чист дървен материал за използване.Лесенка, предназначена за игри на вашия малък хамстер.Благодарение на дизайна на стълбите, тя може да бъде приятна стълба за домашни любимци, и на нея могат да се обучават на крака вашия хамстер, нокът и така нататък. ? Това е идеалната играчка за вашето малко хамстер, играющего, любов, приключения и готови да се изследват. ? Лесно се инсталира в клетката и красиво разкрасяване на клетката на любимия си домашен любимец. ? Е изработен от висококачествен дървен материал за конкретно използване. ?Това може дълго да се обучава хамстер и развиват способността си.Характеристики - Цвят : бежово. Материал : дърво.Пратката включва в себе си-1 х играчки за домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки