.

.

Wontee Чанта-Переноска за Хамстери Преносима Чанта за пътуване на Открито с Регулируем пагон за Малки домашни любимци-Хамстери (Розов)

Wontee Чанта-Переноска за Хамстери Преносима Чанта за пътуване на Открито с Регулируем пагон за Малки домашни любимци-Хамстери (Розов)

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

❤【ПРЕНОСИМ】 Може да добавяте и съхранявате, когато не се използва, без да заема допълнително място32 инч / 17x12x11 виж може да вземе любимия си домашен любимец се насладите на пейзажа отвън. ❤【ДЫШАЩЕЕ сетчатое прозорец】 Дайте си скъпи домашен любимец е най-добрият преглед, за да се насладите на външния пейзаж и точно да диша. ❤【Е подходящ за вашите МАЛКИ домашни любимци】 Чанта-переноска за домашни любимци ще осигури на вашия домашен любимец комфорт и сигурност, ефективно предотвратява нахлуването на студ. ❤【УДОБНА ПРЕЗРАМКА】Тази чанта-переноска с лямками, които могат да се носят по диагонал или през едно рамо, е удобна за разходки с малки домашни любимци.Технически характеристики : Материал : Diamond кадифе Размер : Приблизително 6,68x4,72x4,32 инча / 17x12x11 см Цвят : розов, сив (по избор) Характеристики : Сетчатое прозорец позволява на домашно животно вътре да диша толкова, колкото и отвън.Благодарение на дизайна с една каишка и чанта-тоут ви ще е толкова удобно да излиза навън.Diamond velvet дава усещане за комфорт на вашето малко кученце и може согревать му, когато той / тя е вътре.На дъното На торбата-пренасяне за домашни любимци има джоб.Когато времето е студено, можете да облечете електрическа възглавничка за тялото, за да се затопли.Пратката включва : 1 х чанта за пренасяне на домашни любимци Забележки : 1. Моля, потвърдете размер, преди да купите. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Добре дошли в нашия магазин, пожелавам ви приятно пазаруване!Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние просто искаме да ви осигури задоволителен опит покупки в нашия магазин.

Други функции

Най-добри сделки