.

.

Силиконови Форми за Фреши, Силиконови Форми за Цветя Рифанды за Фреши, Безопасни за Фурна Автомобилни Форми, За Фреши, Форми за Свещи, Форми от Силиконовата Сапунен?

Силиконови Форми за Фреши, Силиконови Форми за Цветя Рифанды за Фреши, Безопасни за Фурна Автомобилни Форми, За Фреши, Форми за Свещи,

BGN 4.80

Брой продукти
На склад

【Функционален и декоративен】 Тези автомобилни фреши, произведени с помощта на тази форма за фреши във формата на слънчева цвете, можете да използвате не само на открито, но и като много сладки фреши за украса на вашия автомобил, баня, спални и други места, особено в Деня на Хелоуин 【Пакетът включва】Този комплект за автомобилни фрешей с ароматни топки, без мирис включва 1 бр. формуляр за фрешей под формата на слънчева цвете, 1 на въже с дължина 293 инча, 20 бр. резбовани щифтове.Много аксесоари ви позволяват лесно да се мотае freshie в колата си, спалнята, банята - това е достатъчно за ежедневна употреба. 【Благородна форма за печене във фурната】 крайния Размер на форма за печене във фурна е около 5,31 (Д) x 5,39 (Ш) х 1,22 (В) инча.А нашите силиконови форми за ароматизатори за автомобили са изработени от висококачествен силиконов материал, издръжлив и многоразовы, лесно да ги извадите от формата.Температура на сейф е от -40 ° F до 410 ° С. Препоръчително е да използвате фурната за да получите най-добрите резултати. 【Универсално използване на консумативи за освежаване на автомобила】 Тази силиконовата форма може да се използва не само за приготвяне на ароматни топки car freshie, но и като форма за епоксидна смола, форми за производство на свещи, форми за сапун и така нататък. 【Една чудесна идея за подарък】Можете да използвате тези форми за производство на свещи, за да направите със собствените си ръце много фрешей ръчно изработени сапуни или diy от смола.Така че това е чудесен запомнящ се подарък ръчна изработка за семейството и приятелите на важни дни като годишнини, рождени дни, сватби. 【Функционален и декоративен】 Тези автомобилни фреши, произведени с помощта на тази форма за фреши във формата на слънчева цвете, можете да използвате не само на открито, но и като много сладки фреши за украса на вашия автомобил, баня, спални и други места, особено в Деня на Хелоуин. 【Пакетът включва】Този комплект за автомобилни фрешей с ароматни топки, без мирис включва 1 бр. формуляр за фрешей под формата на слънчева цвете, 1 на въже с дължина 293 инча, 20 бр. резбовани щифтове.Много аксесоари ви позволяват лесно да се мотае freshie в колата си, спалнята, банята - това е достатъчно за ежедневна употреба. 【Благородна форма за печене във фурната】 крайния Размер на форма за печене във фурна е около 5,31 (Д) x 5,39 (Ш) х 1,22 (В) инча.

Други функции

Най-добри сделки