.

.

Подложка за баня Dailylike, Дебелина 24x17 инча, от много Мек плюш, Впитывающий влагата, Със здрава гумена подложка, Нескользящие Подложки за вана, Подложка за вана Могат д?

Подложка за баня Dailylike, Дебелина 24x17 инча, от много Мек плюш, Впитывающий влагата, Със здрава гумена подложка, Нескользящие Подложки

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

? Супер лека и ултра впитывающий : Нашият уникален нескользящий подложка за баня изработен от 100% висококачествен полиестерНашият нескользящий подложка за вана осигурява 10 мм комфорт, като запазва меки и пухкави текстура.Нашият подложка за баня бързо да абсорбира водата и предпазва пода от капки вода. ? Нескользящие и трайни : гумена основа TP се използва за трайност, нескользящие постелки за баня служат по-дълго, отколкото други постелки за баня с изключително солидна основа.Против хлъзгане, точки осигуряват надеждно сцепление, като помага на остане устойчив на пода.Нашият дебел килим за баня остава в същото състояние, дори и след няколко машина мие.Гума TP предотвратява всяко подхлъзване.Чувствайте се в безопасност, като се използва подложка за баня, кухня, половика, под мивка и душ. ? Комплексно използване : Уникални дизайнерски решения осигуряват красив богат декор и страхотни аксесоари за баня, които са подходящи за всякакви помещения, в банята : вана, душ, мивка и подложка.Те са също много подходящи за оформяне на спални, кухни, всекидневни и дори на входа.Нашият плюшено подложка за баня също ще се превърне в чудесен подарък за семейството и приятелите.Благодарение на уникалния коврику за кухня и баня character можете да разчитате на отлична поддръжка и топлина. ? Великолепен декор : Нашите постелки за баня се предлагат в най-различни начини, и вие винаги можете да намерите подходящ малко килимче за банята за украса!Дизайн на героите увеличава стойността на вашия дом.Тя е такава прекрасна обстановка, като плюшени постелки за баня, които създават уют и доброта навсякъде в дома си.Малки постелки за баня-сладки и пухкави, можете да ги използвате навсякъде и по всякакъв повод.Не се колебайте да опитате и да се насладите на нашия уникален набор от нескользящих постелки за душа в банята. ? Машинно пране / Лесно грижа / 100% гаранция за връщане на парите : Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.В нашите естетически килими за спалня, кухня и баня се използва уникален производствен процес, допускающий машинную и ръчно пране.МОЛЯ, НЕ използвайте сешоар!Само за машинно и ръчно пране.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас. ? Супер лека и ултра впитывающий : Нашият уникален нескользящий подложка за баня изработен от 100% висококачествен полиестер.Нашият нескользящий подложка за вана осигурява 10 мм комфорт, като запазва меки и пухкави текстура.Нашият подложка за баня бързо да абсорбира водата и предпазва пода от капки вода. ? Нескользящие и трайни : гумена основа TP се използва за трайност, нескользящие постелки за баня служат по-дълго, отколкото други постелки за баня с изключително солидна основа.Против хлъзгане, точки осигуряват надеждно сцепление, като помага на остане устойчив на пода.

Други функции

Най-добри сделки