.

.

MERTURN 4 Двойки от Охлаждащи торбички за жените, за предотвратяване на занасяне Ръкави за защита на земеделските производители, Градинарство, UV защита От Слънцето с д?

MERTURN 4 Двойки от Охлаждащи торбички за жените, за предотвратяване на занасяне Ръкави за защита на земеделските производители, Градинарство,

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

100% Полиестер Закопчалката НЕ се простира.Само ръчно пране. ? МИНИ ОХЛАЖДАЩИ РЪКАВИ - в горната част на ръкавите, е вградена устойчива на плъзгане ивица, повышающая устойчивост на триенето с кожата и предотвращающая слайд ръкави по време на работа.Дори, ако се практикува по цял ден и нощ, те не падат.Armlets за жени с дупка за палеца и бесшовным дизайн, които са удобни за носене, без това да повлияе на спорт и работа.Най-добрият подарък за Деня на майката. ? Предпоставка включва - 4 бр. торби за жени, модни в цветарски селски стил, охлаждащи слънчеви ръкав за жени, размер 19 инча/49 см, подходящи за повечето хора.Защитни ръкави за ръце в градината за жени идват в достатъчно количество, за да отговарят на вашите нужди за ежедневна употреба и подмяна. ? Материал ПРЕМИУМ клас- Ръкав за жени, покриващи ръцете, изработени от висококачествени полиэстеровой солнцезащитной тъкани със защита от ултравиолетови лъчи, попиваща потта, лека и дишаща, която спестява на прохлада и комфорт при работа в горещото слънце или занимания интензивни спортове.Градински защитни ръкави ще ви предпази от нараняване по време на рязане на трева и храсти. ? Цветен СТИЛ - Защитни ръкави за ръце, вместо обичайните едноцветни ръкави, тези защитни ръкави за ръце за жени и мъже, украсени с живи цветя и пеперуди в различни цветове, а ръкавите farmers отбраната за градинарство са модерни и характерни за ежедневието облекла.Слънчеви ръкав за жени имат много приложения, като например татуировки на ръкавите за мъже, защитни градински ръкав за жени, градински ръкав за жени с защита от uv и охлаждащи ръкави за татуировки за мъже и жени. ? СПОРТ на открито и градинарство - Рамо ръкав за мъже, жените могат да бъдат под формата на земеделските ръкави за жени-градинари, бейзболни ръкави за ръце, волейбол ръкави за ръце, баскетболни ръкави за ръце, татуировочных ръкави за жени-мъже, компрессионных ръкави за жени за ръка, градински ръкави за жени със защита от пикове и ръкави за джогинг.Идеални удобства за други дейности на открито, като градинарство или шофиране на кола, голф, бягане, ходене, каране на колело, риболов, бягане и планинарство.Охлаждащи ръкави MERTURN за жени от высокоэластичного и охлаждане на материала, бързо да и дишат, ефективно предпазват от ултравиолетовите лъчи, запазват прохладата на ръце по цял ден, когато работите в градината или на открито.

Други функции

Най-добри сделки