.

.

WPYYI Памучно Утолщенное Голямо кърпи за баня за възрастни, Мъжки и женски Кърпа за лице, Супер Впитывающее Кърпи за баня, набор от Спа-кърпи / хавлии за баня (Цвят: E, ра?

WPYYI Памучно Утолщенное Голямо кърпи за баня за възрастни, Мъжки и женски Кърпа за лице, Супер Впитывающее Кърпи за баня, набор

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ПамукДържава, както е посочено друго.Продуктът е произведен от futon материали, лек и гладък.Много добре абсорбира вода, която изсъхва бързо.Не е толкова лесно отклеивается и не оставя петна.Може да се пере в машина и ръчно.Описание : Продуктът е произведен от futon материали, лек и плавен, плътен, леко попива вода, много добре изсъхва бързо, не е лесно отклеивается и не оставя петна, може да се пере в машина и ръчно Спецификация : Размер на кърпи за лице : 35*75 см Размер кърпи за баня : 70*140 см Материал : памук Тип : кърпи за лице, кърпи за баня Фигура : райета, геометрични Цвят : 2 цвята Опаковка включва : комплект от 3 кърпи (2 кърпи за лице + 1 кърпи за баня) Забележки : 1. Допуска се грешка при ръчно измерване на 1-3 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните. Различните страни имат различни размери, моля, потвърдете, преди пускането на поръчката.

Други функции

Face towel size:
35*75cm
Bath towel size:
70*140cm
ingredient:
cotton
Type:
face towel, bath towel
Pattern:
Stripes, Geometric
Color:
2 colors
Package includes:
3 towels set
(2 face towels + 1 bath towel):
notes:
1. Manual measurement 1-3cm error is allowed.:
2. Different monitors display different colors, so the color may be slightly different from the actual color.:
3. Different countries have different sizes, please confirm before placing an order. :
Най-добри сделки