.

.

Стенен дисплей с поставка за меч MANNIFEN, Стенен Държач за Меч, Акрилни Рафтове за меч, монтиран на стената Рафтове за мечове, меч (1 Прозрачен Л)

Стенен дисплей с поставка за меч MANNIFEN, Стенен Държач за Меч, Акрилни Рафтове за меч, монтиран на стената Рафтове за мечове,

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Нашата стенни поставки за демонстрация на мечове е направена от висококачествен акрил, тя не ръждясва, здрава, я не е лесно да се съборят или да се деформира, тя може да ви служи дълго време 【Стилен и лесен】 Тази стенни поставки за мечове има прост и елегантен външен вид, малка и преносима, идеална за демонстрация на вашите мечове вертикално, сигурно си мечове на стената и да ги държи изправени. 【Широко приложение】 Този акрилен стенен държач за мечове широко използвани у дома, в офиса, изложбена зала и в много други случаи, спестявайки място за съхранение и улесняване на достъп до вашите мечам. 【Спестяване на пространство】 Акрилни стенни рафтове осигуряват място за съхранение, което ви позволява по-ефективно да използвате пространството върху стената, можете удобно да съхранявате своите мечове, поддържане на реда в собствената си стая. 【Идеален подарък】 Тази акрилна стенни поставки за мечове, идеална за лична изложба, на дребно или бродерия, е практичен подарък за любителите на бойни изкуства, за да демонстрира блестящи мечове катана. стенен държач за меч, акрилна поставка за меч, който е съвместим с повечето светлинни мечове * Нашият монтиране на стена за меч е изработена от висококачествени, трайни и износостойкого акрил, който може да се използва в продължение на дълго време. * Лесен и елегантен дизайн, монтиран на стената, лек и лесен за инсталиране. * Акрилна поставка за демонстрация на светлинни мечове удобен за демонстрация на най-ярките цветове и поддържане на реда в помещението. * Този декоративен скоба се използва широко в семейства, дневни, офиси, изложбени зали и т. * Този очарователен притежател на меч и е отличен избор за подарък за семейството и приятелите, които обичат бойните изкуства. * 17,8 см x 5,9 см x 5 см/7,01 инча x 2,32 инча x 1,97 инча Дебелина : 0,4 см/0,16 инча Помещение включва : 1 меч Монтиране на стена 1 Комплект винтове за монтаж * За дръжката с ширина по-малко от 5 см /1,97 инча!!! * Моля, проверете дали размера е подходящ за вашия меч, преди да купите.Внимание : само за монтиране на стена, меч в комплекта не е включена.

Други функции

Най-добри сделки