.

.

Волиера за Котешки Тоалетни, с Чекмедже, Голям Приставной Масичка за Котешки Тоалетни, Скрита Мебели за Котешки Тоалетни с Място за Багаж, Дървен Шкаф за Котешки Къ?

Волиера за Котешки Тоалетни, с Чекмедже, Голям Приставной Масичка за Котешки Тоалетни, Скрита Мебели за Котешки Тоалетни с Място за Багаж,

BGN 6.99

Брой продукти
На склад

Се използва в своята практика като за кутия за боклук, топло къщички за домашни любимци, приставного масички или шкафчетаГолямо хранилище с плот и чекмедже.Устройство за защита от преобръщане, може да намали вероятността от внезапно се преобърне. 2 дупки са удобни, за да влезете и да се изолират част от миризмата. 2 врати лесни за отваряне и почистване. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА МЕБЕЛ】 Този многофункционален кутия за котешки тоалетни може да се използва като капак за кутия за боклук, което е много елегантен начин да се скрие кутия за котешки тоалетни.Тя може да се използва като топло къщички за домашни любимци и приставного масички или шкафчета, стилен външен вид на мебелите е хармонично, ще се впишат в интериора на вашия дом. 【ГОЛЯМО ХРАНИЛИЩЕ】Този кабинет за котешки тоалетни, оборудвани едно чекмедже, в което може да се съхранява закуски и играчки за домашни животни или предмети от бита.Плота и може да се използва като прикроватной шкафчета и масички за поставяне на книги, растения, лампи. 【ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО】Затвореното пространство предоставя на вашето котенку по-безопасно уединение и предотвратява разпространението на неприятни миризми.Освен това, тя не позволява това, което любопитна куче ще котешки пълнител. 2 странични дупки-добре е да използвате за добра вентилация. конструкция с 2 врати лесно за почистване. 【Високо качество】 Скрита мебели за котешки тоалетни изработени от здрав дърво, МДФ, метални шарнирных планини. повърхността е гладка и лесен за почистване, безопасен за вас и котки.Осигурете по-голяма товароносимост от 150 кг.Това е перфектен и уникален подарък за любителите на домашни животни. 【Лесна инсталация 】 е Оборудван с устройство за защита от преобръщане, деца и домашни любимци ще бъдат в по-голяма сигурност, можете да решите да инсталирате или не.Благодарение на повече инструкции и лесен за разбиране илюстрацията можете бързо и без усилия да инсталирате контейнер за котешки тоалетни.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Използва се като капак за кутия за боклук, топло къщички за домашни любимци, приставного масички или шкафчета за съхранение на големи неща, с плот и чекмедже с устройство за защита от преобръщане, може да намали вероятността от внезапно се преобърне. 2 Дупки, удобни за входа и изолирани от външни миризми.

Други функции

Най-добри сделки