.

.

KOAIUS Преносима Бутилка За Вода, за Куче, Котка Купички за Кучета, Сгъваема Мерителна Лъжичка за Котки, Кучета, богат на функции Латексова Купа За Хранене, Аксесоари З?

KOAIUS Преносима Бутилка За Вода, за Куче, Котка Купички за Кучета, Сгъваема Мерителна Лъжичка за Котки, Кучета, богат на функции Латексова

BGN 34.24

Брой продукти
На склад

компактният дизайн на бутилката за вода е подходяща за вашата любимите си кучета или котки във време на разходки на открито, бягане, разходки, пътуване или за игри и т, Можете да го сложите в раницата или да виси на ръката, с помощта на въже-прашка, му е много лесно да носят със себе си навсякъде. ? Сгъваем мерителна чашка с помощта може да бъде точно отмерять храна за домашни любимци и да се избегне перекармливания; може да се използва за измерване на сухи или течни храни. ? Многофункционален скоба за пакет с храна за домашни любимци : Нашата сгъване лъжица за домашни любимци може леко да прикачите към пакета с храна за кучета или котки, и запечата за следваща употреба, храната да не се влоши. ? Лекотата на използване и переноске : Сгъваеми чаши не заемат място в кухнята, и всяка чаша може да се използва и да се пренасят отделно.Вид на продукта : за съхранение на хранителни продукти Материал : Латекс Размер : малък, голям, крупногабаритный.

Други функции

Най-добри сделки