.

.

Вино Багажник FOVKP, Висящи Рафтове за Чаши, Бар Плот, Окачен Рафтове за Чаши с главата Надолу, Вино Багажник, Европейският Рафтове за Чаши, Творчески Вино Багажник, Че?

Вино Багажник FOVKP, Висящи Рафтове за Чаши, Бар Плот, Окачен Рафтове за Чаши с главата Надолу, Вино Багажник, Европейският Рафтове

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

■ Функционалност и елегантност, Организират и излагат на обществен показ вашите чаши за вино, както и освободите ценно място на рафта / шкафчето с помощта на нашите висящи държатели за чаши ■ Удобни и регулируеми : лесен за инсталиране, в съответствие с вашите различни нужди. ■Атмосфера : Минималистичен стил идеално се съчетава с черно и кафяво и е широко се използва в домове, барове, салони и т. ■ Размер : Гуманизированный дизайн, висококачествен винен багажник практичен и красив, спестяване на пространство. ■Материал : Висококачествена метална стоманена рамка + Висококачествено дърво.Здрава конструкция, лесна за почистване и дълъг живот.Наименование на продукта : стойка за вино, чаши за вино, Материал : Висококачествена метална стоманена рамка Размер : 60x35 см, 70x35 см, 80x35 см, 100x35 см, 120x35 смцвет : черен, кафяв спецификации на продукта : Wine rack X 1 Забележка : поради различни инструменти и техники за измерване на отклонение от данни обикновено е 1-3 виж Съжалявам!Гражданите влизат в Този пакет, И Стоки, които не са показани в други Позиции на Продукта.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Ние се ангажираме да Ви предоставим най-Бързо и Методично.

Други функции

Най-добри сделки