.

.

1-Ступенчатые столчета за деца - (2 опаковки, тъмно синьо) детски Столчета за хранене-стъпала за деца за приучения до съблекалнята, банята и кухнята - Устойчиви на хлъ?

1-Ступенчатые столчета за деца - (2 опаковки, тъмно синьо) детски Столчета за хранене-стъпала за деца за приучения до съблекалнята,

BGN 8.40

Брой продукти
На склад

1 МАТЕРИАЛ : Изработен е от здрава и лека пластмаса, лесен за почистване.Нетоксичен и безвреден за околната среда. РАЗМЕР : Табуретки-стъпало преносими, штабелируемые.Размери на изпражненията представляват L13 'x W14. Лесен за използване, с висока здравина от назарет, издържа тегло до 190 кг. СИГУРНОСТ И дизайн : Нескользящие гумени вложки под четирите ъгли на нашия стол-стълба гарантират, че, когато децата тръгнат на един стол, той не мръдна. на всяко стъпало на нашия детски стол за крака, монтирани текстурирани и контрастен цвят гумени вложки за максимално сцепление и безопасност. ПРИЛОЖЕНИЕ : Отличен столче за всички нужди на вашето дете, използвайте го, за да приучения да гърне, миене на зъбите или измиване на ръцете.Най-накрая стигнахме до плотове и шкафове в дома и в кухнята.Децата винаги се стремят да направи нещо самостоятелно. НУЖДИ на КЛИЕНТА : - удовлетворяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет!Нашите продукти се предлагат в различни цветове, ако имате някакви въпроси, моля веднага се свържете с нас, ние ще ви обслужим.Вижте повече подробности продукт!. МАТЕРИАЛ : Изработен е от здрава и лека пластмаса, лесен за почистване.Нетоксичен и безвреден за околната среда. РАЗМЕР : Табуретки-стъпало преносими, штабелируемые.Размери на изпражненията представляват L13 'x W14. Лесен за използване, с висока здравина от назарет, издържа тегло до 190 кг. СИГУРНОСТ И дизайн : Нескользящие гумени вложки под четирите ъгли на нашия стол-стълба гарантират, че, когато децата тръгнат на един стол, той не мръдна. на всяко стъпало на нашия детски стол за крака, монтирани текстурирани и контрастен цвят гумени вложки за максимално сцепление и безопасност. ПРИЛОЖЕНИЕ : Отличен столче за всички нужди на вашето дете, използвайте го, за да приучения да гърне, миене на зъбите или измиване на ръцете.Най-накрая стигнахме до плотове и шкафове в дома и в кухнята.Децата винаги се стремят да направи нещо самостоятелно. НУЖДИ на КЛИЕНТА : - удовлетворяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет!Нашите продукти се предлагат в различни цветове, ако имате някакви въпроси, моля веднага се свържете с нас, ние ще ви обслужим.Вижте повече подробности продукт!.Спецификация : ЦВЯТ : тъмно синьо Размер : Размери на изпражненията съставляват 13 "x 14,2" x 10,4".

Други функции

Най-добри сделки