.

.

TOYANDONA 3 бр. Реквизит за Снимки на Новородени, Промяна на Мат За Фотография, Подпори За Фотосесия, Костюм За Деца, Детско Зимно Одеало, Дрехи За Новородени, Детска Обви?

TOYANDONA 3 бр. Реквизит за Снимки на Новородени, Промяна на Мат За Фотография, Подпори За Фотосесия, Костюм За Деца, Детско Зимно

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Спално одеало за бебета : Това одеало е изработено от висококачествен материал, много и е много удобноОдеяла За Малки Момичета : Одеяло не може да бъде подпори за фотосесия, но също така е подходящ като възглавници за столове, подложка за детска спални и луксозен суперчехла.Що се отнася до обвивка ripple, а след това тя може да се използва не само като реквизит за фотосесия, но и как обичайното одеяло.И превръзка на главата също.Комплекти за малки момчета : Това одеало е изработено от висококачествен материал, много меки и удобни.Предварително пеленание : Нашето одеяло за новородено - добър реквизит за снимки като сувенир;.Дрехи за момичета с малки деца : комплектът включва : 1 бр. амбалажна плат и 1 бр.Списък на пакетите в 1 одеяло x 1 x амбалажна кърпа 1 x лък Характеристики -Размер на амбалажна тъкан : около 40x150x2 см детски комплект. -Цвят : Лилава пеленание за бебето. -Размер на опаковката : Около 30x20x10 см детско одеяло. -Материал : Реквизит за снимки на новородени от акрилни влакна. -Размер одеала : Около 70x60x2 см детско снимка одеяло. - Машинно ред гарантира, че детско одеало за фотография добре сшито и му е трудно да се скъса.снимането в обертке за новородени бебета - Дръжте децата в уют и сигурност по време на целия им на първата година от живота. подпори за новородени. - Това одеяло изработено от висококачествен материал, много лесен детски подложка за фотография. - Добър реквизит за снимки и като сувенир на детски дрехи. - Комплектът включва : 1 бр. амбалажна плат и 1 бр. пелените с бантиком.Информация за стоки, Реквизит за снимки на новороденото Това също може да бъде баня кърпа, одеало за спане и така нататък. плат за увиване на одеало за новородено, Кожата на бебето е нежна и чувствителна, така че материалът им дрехи, хавлии, одеала за прием трябва да бъде удобен.зимен костюм за новородено, Това одеяло е много удобен за употреба от едно дете.

Други функции

Най-добри сделки