.

.

Seafrogs D60 mm, 12 , Поплавковый лост от въглеродни влакна за ултра-леки плуване, Воден лост, Осигурявана плавателност 580 грама, Система за Подводна камера, Тава за Видео/Ст?

Seafrogs D60 mm, 12 , Поплавковый лост от въглеродни влакна за ултра-леки плуване, Воден лост, Осигурявана плавателност 580 грама,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

· 【Леки материали】 Този поплавковый лост е изработен от материал от въглеродни влакна за намаляване на общото тегло, създавайки изключителни динамични в сравнение със съществуващата поплавъка система тип solid arm заедно с дизайн на корпуса, с кух лост · 【Кухи Корпуса】Кухи корпус на лоста ви позволява не само намаляване на теглото, но и да се осигури допълнителна плавателност. ·【Перфектен баланс】сферични, осигуряваща перфектен баланс между стабилна скоба и безгрижно влезете с о-пръстен от силиконов каучук. · 【Различни видове】 Система поплавковых ливъридж е гама от различни видове, което осигурява идеалното решение за постигане на желаното тегло на подводния на фотосистема в зависимост от стила на снимане и условия. · 【Конектор】 Ultralight гаф от въглеродни влакна, система за плавателност на подводни камери, тава за гмуркане, дръжка за запис на видео, свързващ мост. · 【Леки материали】 Този поплавковый лост е изработен от материал от въглеродни влакна за намаляване на общото тегло, създавайки изключителни динамични в сравнение със съществуващата поплавъка система тип solid arm заедно с дизайн на корпуса, с кух лост. · 【Кухи Корпуса】Кухи корпус на лоста ви позволява не само намаляване на теглото, но и да се осигури допълнителна плавателност. ·【Перфектен баланс】сферични, осигуряваща перфектен баланс между стабилна скоба и безгрижно влезете с о-пръстен от силиконов каучук. · 【Различни видове】 Система поплавковых ливъридж е гама от различни видове, което осигурява идеалното решение за постигане на желаното тегло на подводния на фотосистема в зависимост от стила на снимане и условия. · 【Конектор】 Ultralight гаф от въглеродни влакна, система за плавателност на подводни камери, тава за гмуркане, дръжка за запис на видео, свързващ мост.Описание : Поплавковый лост от карбон, притежава голям плавучестью, подходяща за ултра-леки, водни лост, система за подводни фотоапарати.Този поплавковый лост е изработен от материал от въглеродни влакна за намаляване на общото тегло, създавайки изключителни динамични в сравнение със съществуващата поплавъка система тип solid arm комбинирани със здравина на корпуса с кух лост.Кухи корпус на лоста ви позволява не само намаляване на теглото, но и да се осигури допълнителна плавателност.Сферични, осигуряваща перфектен баланс между стабилна скоба и безгрижно влезете с о-пръстен от силиконов каучук.

Други функции

Material:
Carbon FiberWeight
Най-добри сделки