.

.

Годишният Охлаждащ Подложка за Домашни Любимци, Самоохлаждающийся Гелевый Подложка За Домашни Кучета и Котки, Голям Матрак за Спане на Домашни Любимци, Удобни Пос?

Годишният Охлаждащ Подложка за Домашни Любимци, Самоохлаждающийся Гелевый Подложка За Домашни Кучета и Котки, Голям Матрак

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【ГЪВКАВОСТ】 Нашия охлаждащ подложка може да се използва за кучета или котки от всякакъв размер, този охлаждащ подложка може да се използва в легла за кучета, клетки, детски градини, дивани, на пода или на задната седалка на колата си 【Лесно да носите със себе си】 Охлаждащ подложка за кучета е конструиран така, че да бъде сгъваем, удобен за складиране или за носене на открито и в автомобилни пътувания. 【Лесно почистване】 Просто повърхност, поръсва се с малко вода, избършете го с мека четка или гъба, без никаква друга грижа. 【АВТОМАТИЧНО се ОХЛАЖДА】 Автоматично се охлажда, когато вашият домашен любимец да сяда на него.Нито електричество, нито вода, не е токсичен.Охладете своите Космати приятели това лято с помощта на Охлаждащ подложка за домашни любимци!. 【Здрава нетоксичная】 Вътрешната облицовка от охлаждащ гел задържа температурата на повърхността на килима хладно, вашият домашен любимец просто лежи на постелката, за да се намали температурата. 【ГЪВКАВОСТ】 Нашия охлаждащ подложка може да се използва за кучета или котки от всякакъв размер, този охлаждащ подложка може да се използва в легла за кучета, клетки, детски градини, дивани, на пода или на задната седалка на колата си. 【Лесно да носите със себе си】 Охлаждащ подложка за кучета е конструиран така, че да бъде сгъваем, удобен за складиране или за носене на открито и в автомобилни пътувания. 【Лесно почистване】 Просто повърхност, поръсва се с малко вода, избършете го с мека четка или гъба, без никаква друга грижа. 【АВТОМАТИЧНО се ОХЛАЖДА】 Автоматично се охлажда, когато вашият домашен любимец да сяда на него.Нито електричество, нито вода, не е токсичен.Охладете своите Космати приятели това лято с помощта на Охлаждащ подложка за домашни любимци!. 【Здрава нетоксичная】 Вътрешната облицовка от охлаждащ гел задържа температурата на повърхността на килима хладно, вашият домашен любимец просто лежи на постелката, за да се намали температурата.Описание на продукта РАЗМЕР - (S : 30х40 см, M : 40x50 см, L : 50x60 см, XL : 60x90 см) — Автоматично се охлажда, когато вашият домашен любимец да сяда на него. — Без електричество, без вода, нетоксичен. — Може да се постави на легла за домашни любимци и кошници. — Вътрешна подплата от охлаждащ гел задържа температурата на повърхността на килима хладно, вашият домашен любимец е само отговорност на мат, за да го температурата спада.

Други функции

Най-добри сделки