.

.

5-Крак Въженият Каишка за Кучета, Светоотражающая Въже За Каишка за Кучета, Тежкотоварни Каишка за Кучета от Малки, Средни и Големи Кучета, Найлонов За Кученца на Ка?

5-Крак Въженият Каишка за Кучета, Светоотражающая Въже За Каишка за Кучета, Тежкотоварни Каишка за Кучета от Малки, Средни и

BGN 6.96

Брой продукти
На склад

?? По-здрав и издръжлив : нашият каишка за кучета е изработена от твърда въжета за катерене с диаметър 1/2 инча и могат да издържат натоварване до 1000 паундаОсвен това, метална кука изработен от ултра силна с сплав, която е тествана за устойчивост на модула за удара с тегло 600 килограма. ?? Амортизация и ергономична гумена дръжка : Дръжка каишка за кучета е изработена от висококачествена тежка рамка от гума със силна ударопоглъщащ функция и могат да издържат на натоварването над 100 килограма.Уникална триъгълна форма спомага да поддържате здрава и удобна хватката си, дори ако кучето случайно дръпнете за нея, тя не защемится. ??Светлоотразителни за нощен сигурност и удобно съхранение на баба : Каишки за кучета от светлоотразителни нишки гарантират вашата сигурност и видимост по време на вечерни разходки.Жена, която влачи куче, може да изберете по всяко време.Защитете околната среда. ?? Завъртане на закопчалката на 360 ° : Скоба от никелированного с сплав се обръща, за да се противопоставят на къдря.Кажи "не" обвиванию въже по време на разходки на открито, пешеходни походи, игри с кучето си. ?? 30 торби за боклук и гаранция : Независимо от това, че на вас и вашето куче не харесва този каишка за кучета, без проблеми, върни парите! или да получите този нов страхотен каишка за вашето куче днес, това е също една чудесна идея за подарък!.И на вас, и на вашето куче нужда от перфектни опит разходки, и на каишка за кучета Ochine ще стане добър избор.Ние обръщаме внимание на всеки детайл на стоките, защо ние решихме да предоставим 30 торби за боклук и кука, удобно да ги съхранявате, когато вие и вашето куче излезте на разходка.когато сте у дома, на куката може да си използва по-удобно и ще можете да се забавлявам с вашия домашен любимец!.

Други функции

Най-добри сделки